„Idila“ na njemačkim ulicama

Foto: Getty
Foto: Getty

Prema najnovijim izvještajima, njemačke vlasti sve više gube kontrolu nad državom koja je zahvaljujući katastrofalnoj promašenoj politici „otvorenih vrata“ krenula prema potpunoj propasti i kaosu.

Tijekom prvih šest mjeseci ove godine, imigranti su počinili više od 142.500 zločina, stoji u izvještaju ureda Savezne kriminalističke policije.

Njemačka je danas pogođena valom zastrašujućih zločina poput silovanja, seksualnih i fizičkih napada, ubadanja nožem, upadanja u domove, pljački i krađa te sve veće trgovine drogom. Pored toga, za tisuće imigranata se uopće ne zna gdje su, iako je poznato da su ušli u zemlju.

No, unatoč pokušajima mnogih da promaknu utopijsku ideju o navodnoj „integraciji“ imigranata u društvo, stvarnost je dakako pokazala sasvim drugačije lice.

Prema brojnim statistikama pokazuje se kako policija u mnogim dijelovima zemlje gubi kontrolu nad područjima, dok paralelno s ovim, stranke koje su u medijima proglašene blago rečeno „bliskima nacizmu“ postaju sve popularnije.

Silovanje desetogodišnjakinje u Leipzigu, najvećem gradu u Saskoj, privuklo je ponovno pozornost na zastrašujuću razinu nasilja koje provode imigranti u gradovima i  mjestima diljem Njemačke,“ piše Gatestone Institute.

Tijekom prvih šest mjeseci, imigranti su počinili 142.500 zločina, prema uredu Savezne kriminalističke policije. To je ekvivalent od 780 počinjenih kriminalnih dijela svakog dana, od strane imigranata, što je povećanje od gotovo 40 posto u odnosu na 2015. Podaci uključuju samo one zločine u kojima je osumnjičeni uhvaćen.

Tisuće imigranata koji su ušli u zemlju kao ‘tražitelji azila’ ili ‘izbjeglice’ nestali su. Oni su, pretpostavlja se, ekonomski imigranti koji su ušli u Njemačku na lažnim osnovama.

Za mnoge od njih vjeruje se kako su upleteni u pljačke i nasilje

Prema Freddiju Lohseu iz Sindikata njemačke policije u Hamburgu, mnogi imigrantski prijestupnici suočili su se s blagim kaznama njemačkog pravosuđa, što je za njih predstavljalo zeleno svijetlo da nastave svoje delikventsko ponašanje.

Oni su navikli na strože kazne u svojim domovinama. Oni nemaju poštovanja prema nama,“ kaže Lohse.

U međuvremenu, jedna policajka je priznala da su policijski službenici svakodnevne mete napada i da su sudovi samo obična „šala“.

U svojoj novoj knjizi, Tamara Kambouri, njemačka policajka, napisala je:

Tjednima, mjesecima i godinama primjećivala sam da muslimani, većinom mladi muškarci, nemaju čak niti najmanjeg poštovanja prema policiji.

Kada patroliramo ulicama, muslimani nas verbalno napadaju. Postoji taj govor tijela i uvrede poput ‘policijsko govno’ kada prolazimo.

Kod prometnog zaustavljanja, agresija se još više povećava, što je najzastupljenije kod imigranata.

Nemoguće je da prijestupnici nastavljaju puniti policijske dosjee, fizički nas ozljeđuju i vrijeđaju, a nema posljedica.

Mnogi slučajevi su zatvoreni ili su prijestupnici pušteni uvjetno ili što već.

Da, ono što se danas događa na sudovima je smiješno.

Imigranti su tijekom 2015. počinili 208.344 zločina, prema izvještaju policije koji je dobio njemački list Bild. Ta brojka predstavlja 80-postotno povećanje u odnosu na 2014. te je ekvivalent brojci od 570 zločina dnevno, ili 23 zločina svakog sata!

Izvor: Gatestone Institute, Tribun