Spavala s 10.000 muškaraca i napisala priručnik za prostitutke

Gwyneth Montenegro iskusna je bivša prostitutka koja je 12 godina radila u tom biznisu, te je spavala s više od 10.000 muškaraca. Trenutno se bavi održavanjem motivacijskih govora i pisanjem, te je između ostalog odlučila napisati knjigu o svojim iskustvima, koja će ujedno poslužiti kao priručnik sa savjetima za sve djevojke i žene koje odluče ući u svijet prostitucije.

Mnogi ju pritom optužuju da time potiče žene na bavljenje prostitucijom. Gwyneth te optužbe negira, te kaže da joj je namjera „osnažiti“ žene koje se upuštaju u taj posao, te da bi one krenule tim putem jer su same tako odlučile.

Prostitucija garantirano poremeti način života, pogotovo obiteljski život, te ne želim to ni na koji način glamurizirati. Patila sam od depresije, paranoje, post-traumatskog stresnog poremećaja, i sve to me je ponukalo da napišem ovu knjigu.

Puno žena koje su krenule tim putem kasnije me kontaktiralo. Smatram da bi se one ionako počele baviti tim poslom i bez moje knjige, no na ovaj način će barem imati uvid u to što se sve u tom poslu događa, ponajviše loše stvari, tu ima najmanje holivudskog glamura. Mislim da žena koja je upoznata s pravim informacijama ima više snage donijeti bolje odluke.

Gwyneth, pomalo kontradiktorno, sebe smatra feministkinjom, te o tome ima sljedeći stav: „To ovisi o interpretaciji, jedan stav je da muškarac iskorištava ženu, a drugi stav je da žena iskorištava muškarca te na taj način odlazi s njegovim teško zarađenim novcem. Stoga, sviđalo se to nama ili ne, seks je vještina koja ženama služi u zarađivanju novca, te bi se moglo reći da je to vještina koja radi u njihovu korist.