Poštovani čitatelji, Tribun kao slobodni medij, za razliku od većine ostalih medija, nikada na bilo koji način nije bio financiran od strane države, raznih institucija niti stranih ili domaćih organizacija. Isto tako, za razliku od većine drugih medija, ne radimo za ničije političke interese, već isključivo za interes istine i prava običnog čovjeka na pristup informacijama čak i onda kad te informacije drugi mediji namjerno prešućuju.

Samim tim jasno je da su naši prihodi iznimno skromni, te da ovise isključivo o našem oglasnom prostoru, što je pogotovo u današnje vrijeme izrazito nezahvalna situacija za jedan samostalan medij koji ima svoje redovne troškove, a koji s vremenom postaju samo veći. U ovo vrijeme kad i cenzura javnog mnijenja postaje sve očitija, a slobodan pristup informacijama luksuz, odlučili smo se obratiti Vama, našim čitateljima za pomoć u održavanju ovog projekta nezavisnog medija.

Ovim putem pozivamo Vas da potpomognete naš rad donacijom u iznosu po Vašem izboru i mogućnostima. Učinite to samo ako Vam se doista sviđa naš dosadašnji rad i želite da nastavimo održavati dosadašnji nivo aktivnosti. Zauzvrat Vam ne možemo obećati ništa osim dosljednog izvještavanja o istini bez kompromisa.

Podaci za uplatu su sljedeći:

Primatelj: Tribun j.d.o.o.

IBAN: HR1824020061100786162

Opis plaćanja: DONACIJA