85-godišnjaku 1000 eura kazne zbog posjeta prostitutki

Već duže vrijeme, ovaj vremešni Talijan otvoreno je posjećivao prostitutke. Policija u Riminiju primjetila ga je odavno, ali još nikad ga nisu zaustavili jer su mislili da je jednostavno prestar da bi posjećivao prostitutke. No, istina je da je ovaj 85-godišnji starac skoro svaki dan putovao i nalazio se s prostitutkama u Riminiju.

Štoviše, postao je jedan od najredovitijih gostiju u toj „zloglasnoj ulici crvenih svjetiljki“. Prošli tjedan policija ga je uhvatila na djelu kad su ugledali njegov auto parkiran, a u njemu su se nalazili on i prostitutka.

Iako mu nije bilo drago što ga smetaju, nije mu bilo nimalo neugodno. Promptno je policajcima dao svoje dokumente, te odlučio platitli kaznu. Suočen s činjenicom da je kazna tisuću eura, 85-godišnjak je samo izjavio da je to „puno novca za umirovljenika“ poput njega. S obzirom na njegovu dob, policija je odlučila da neće podignuti prijavu protiv njega.

Mlada dama koja je bila u njegovom društvu pokušala je policajce uvjeriti da se radi o bezazlenim stvarima: „Nismo radili ništa posebno. U njegovim godinama, on radi što može….