Antifa prijeti smrću novinaru – potomku imigranata i homoseksualcu – jer prokazuje njihovo nasilje

Neovisni novinar po imenu Andy Ngo suočio se sa surovom realnošću divljačkog primitivizma i nasilničke naravi ekstremne marksističke skupine Antifa koja mu prijeti smrću jer dugo vremena izvještava o njihovim nasilničkim djelima koja je opisao i u svojoj novoj knjizi.

Ngo, inače dijete imigranata iz Vijetnama i deklarirani homoseksualac, već dugo vremena izvještava o divljaštvu i neredima koje je Antifa izvodila u američkim gradovima, a posebice Portlandu.

Zbog brojnih videozapisa i pisanja o tim nemilim scenama, Ngo već duže vrijeme prima svakodnevne prijetnje smrću, a jednom prigodom je i brutalno pretučen te je završio u bolnici zbog krvarenja u mozgu.

Jedan od razloga zbog kojih je Ngo meta maloumnih divljaka Antfa pokreta je i njegova knjiga pod naslovom „Unmasked: Inside Antifa’s Radical Plan to Destroy Democracy“ („Razotkriveno: Unutar Antifinog radikalnog plana za uništenje demokracije“).

Istovremeno, Antifa je na klasičan primitivan način „prosvjedovala“ protiv izdavanja njegove knjige u lokalnoj knjižari u Portlandu. Knjižara Powells podčinila se takvim sumanutim pritiscima te je objavila da knjiga neće biti u izlogu i da neće biti promovirana, ali će se moći kupiti putem web shopa.

Ngo je zbog prijetnji smrću više puta mijenjao mjesto stanovanja, ali Antifa nastavlja objavljivati informacije o njegovoj lokaciji.

Antifa kontinuirano objavljuje informacije o mom položaju, uz obećanja da će me ustrijeliti i zapaliti. Prijave policiji u Portlandu i FBI-u nisu dovele ni do čega,komentirao je Ngo.