Skupina feministica, koje se očito protive masovnoj imigraciji, prisilno je uklonjena iz protesta protiv nasilja prema ženama u Parizu, zbog činjenice da su članice ukazale da silovatelje čini 52% imigranata.

Grupa Collectif Némésis objavila je video snimak članica koje drže znakove koji navode slučaj imigrantskih siledžija iz Rotherhama. Članice skupine tvrde da su čak 52 posto silovanja u regiji Ille de France, u kojoj se nalazi Pariz, stranci.

Dvije članice skupine držale su natpise „52% silovatelja su stranci“ i „Köln, Rotherham uskoro Panam (francuski žargon za Pariz).“

Bjesne feministice napale su djevojke, otimajući im natpise koje su potrgale, a potom su uzvikivale „Feministice, ne fašistice“ i „Van s fašistima!“ Djevojke su potom uz prijetnje fizičkim nasiljem bile prisiljene napustiti prosvjed.

Članice skupine navodno su predvidjele da neće biti poželjne na prosvjedu, navodi francuski časopis Valeurs Actuelles.

Nemamo sumnje da će samo naša prisutnost biti smatrana agresijom od strane organizatora ovog mimohoda, zbog naših stavova o imigraciji,“ izjavile su članice skupine.


Aktivistice protiv imigrantskog nasilja prosvjedovale na filmskom festivalu pa ih prozvali „nacistima“


One su demantirale skupinu Nous Toutes koja je organizirala događaj, rekavši da se „više bave promicanjem ljevičarske labavosti nego stvarnom zaštitom žena i njihovih prava“. Dodali su da se mnoge feminističke skupine bave samo „anegdotskim temama“, a ne stvarnim pitanjima koja pogađaju žene.

Feminističke web stranice i organizacije nisu ništa govorile o kölnskim silovanjima i napadima 2015. te masovnim silovanjima koja su desetljećima širom Engleske činili Indo-Pakistanci“, dodale su članice.

Podatak od 52 posto imigranata među silovateljima potječe iz studije francuskog Nacionalnog nadzora za zločin i odgovore kaznenog pravosuđa, objavljene 2016. Ironično, rezultate je objavio kultur-marksistički medij VICE.


Feminizam – suštinska degradacija žene