„Klimatska histeričarka“ u trol-akciji zahtjevala da ljudi jedu bebe kako bi spasili planet (VIDEO)

Kanibalizam za bolju budućnost naših potomaka!

Na brojnim primjerima pokazali smo kako su klimatski histeričari osobe sa stvarnim mentalnim poremećajima koji prelaze granice komičnosti i odlaze u tragediju. Masovna psihoza ovog apokaliptičnog kulta identična je primjerice kultu „Hrama naroda“ čijih je 909 sljedbenika kombinirajući kršćanstvo s komunističkim idealima i rasnom jednakosti počinilo kolektivno samoubojstvo u „Jonestownu“ 1978. godine.

Tijekom konferencije jedne od predvodnica klimatskih histeričara u SAD-u Alexandre Ocasio-Cortez (AOC), jedna od prisutnih „histeričarki“ pozvala je okupljene da – konzumiraju bebe – kako bi spasili klimu.

Nećemo još dugo biti ovdje zbog klimatskih promjena. Ostalo nam je samo još nekoliko mjeseci,“ rekla je potpuno opsjednuta djevojka.

Pritom se pozvala na rad očigledno mentalno poremećenih švedskih „istraživača“ koji su nedavno plasirali u javnost tvrdnju kako su djeca – najveći zagađivači okoliša.


Švedski „istraživači“ tvrde kako su najveći zagađivači okoliša djeca: Jedno dijete našteti okolišu više od automobila


Jedan švedski profesor nedavno je također ozbiljno sugerirao da bi kanibalizam također mogao biti spas za čovječanstvo, što je djevojka također iskoristila kao „argument“.

Švedski profesor rekao je da možemo jesti mrtve ljude, ali to nije dovoljno. Slogan vaše slijedeće kampanje trebao bi biti: ‘Moramo početi jesti bebe’. U zraku je previše ugljičnog dioksida. Vi ste svi zagađivači,“ nastavila je egocentrično govoriti histeričarka.

Vi ste čudesni zbog podrške ‘Novom zelenom sporazumu’. Ali to nije dovoljno. Čak i da bombardiramo Rusiju, ima nas previše. Moramo krenuti s bebama. One su veliki problem. Moramo jesti bebe.

Premda je bila riječ o provokaciji Trumpove psitalice, AOC ju je shvatila ozbiljno, ali je dodala kako imamo više vremena od samo nekoliko mjeseci, na što je histeričarka gnjevno odgovorila da „nemamo.

Ono što najviše bode u oči, nikome od prisutnih ipak nije zasmetala ideja o kanibalizmu niti je netko osudio djevojku zbog bizarnog poziva na najokrutniju i najmorbidniju odluku jedne od pseudo-ekologa.

Zbog paranoje klimatskih histeričara, sve veći broj mladih žali se na probleme s anksioznim poremećajima


Činjenice sugeriraju da među klimatskim histeričarima doista ima religioznih fanatika apokaliptičnih iluzija koji su više nego očito potpuno poremećene ličnosti na račun kojih neki masno zarađuju, dok se u društvu ponovno kreira umjetno izazvani kaos.

S obzirom na prevladavajuće moderne vrijednosti, pozivi sljedbenika neo-marksističkih ideologija i utopija na ubijanje stoke, kanibalizam ili konzumiranje beba očito nisu problem. Naravno, najveći problem današnjice su – nacionalizam, rasizam i antisemitizam.