Etnomazohistički esktremisti iz njemačkog SPD-a odabrali su nedavno dvoje „liječnika“ koji su ubili na tisuće fetusa kako bi im dodijelili nagradu zvanu „Rote ASF Rose.“

U duhu marksista koji su već počinili nebrojene genocide, te u duhu marksističkih sljedbenika koji zagovaraju novi morbidniji pokolj, njemački Socijaldemokrati odlučili su nagraditi dvoje predanih „liječnika“ koji su izvršili na tisuće pobačaja.

Slavni dvojac nosi imena Kristina Hänel i Friedrich Stapf.

Prema informacijama koje je objavio Abendzeitung, Stapf na ubijanju fetusa radi još od 1968., a godišnje provede najmanje 3000 pobačaja. Preračunato u prosjek od 250 radnih dana godišnje, Stapf ubije oko 12-ero nerođene djece dnevno.

Kristina Hänel i Friedrich Stapf  | Foto: Die Welt/Süddeutsche Zeitung

S druge strane, Katarina Hänel je zbog otvorenog reklamiranja ubijanja fetusa putem osobne web stranice bila kažnjena, jer je prema njemačkim zakonima reklamiranje pobačaja ilegalno. No, to nije bio problem kad su u pitanju marskisti jer svaka, pa i najmanja morbidnost je za njih najviši oblik vrline i časti.

Nagrada za ubijanje fetusa dodijeljena je, ironično, na „8. mart“ – Dan žena.

Ova nagrada dodjeljuje se osobama ili skupinama koje su dale poseban doprinos jednakosti,“ stoji u opisu nagrade, premda je samo umobolnim marksistima valjda jasno kakve veze imaju „jednakost“ i ubijanje fetusa.

Dobrim dijelom paradoksalno, nagrada u vrijednosti od čak 300 eura, biti će dodijeljena organizaciji zvanoj Pro Familia Kempten, koja se bavi takozvanim „obiteljskim planiranjem“ i savjetovanjem po pitanju seksualnosti, veza i trudnoće.