Studio za aromaterapiju Tilia je obiteljska tvrtka osnovana u sječnju 2010. godine, a izrasla je iz obrta za masažu.

Osnovna im je djelatnost njega tijela, a cijelo poslovanje zasnivaju na aromaterapeutskom pristupu. Taj pristup podrazumijeva razumijevanje potreba klijenta uvažavajući njihove mogućnosti, navike, zdravstveno stanje, način prehrane itd.

Od samog početka misao vodilja njihovog poslovanja je KVALITETOM DO ZDRAVLJA I LJEPOTE, te isticanje važnosti preuzimanja odgovornosti o vlastitom zdravlju. Poslovnom odgovornošću, korektnosti i brizi o svakom klijentu taknuli su srca klijenata. Kada nekome taknete srce dobijete obilje radosti.

Tilia danas posluje, raste i jača, te širi svoju ponudu usluga prema zahtjevima i potrebama klijenata.

U ponudi imaju: 

Tretmane lica

Tretmane tijela 

Tretmane ruku i nogu

Manikura i pedikura

Depilacija 

Aromaterapija (mješavine aromaterapije prema osobnim potrebama klijenta) 

Aromakozmetika 

Poklon bon 

Aromakozmetika 

Usluga miješanja aromaterapijskih preparata za njegu kože lica i tijela je doista njihova posebna ponuda u svakom pogledu. Jednostavno, u mogućnosti ste zatražiti od Tilia aromaterapeuta izradu AROMA OZMETIKE prema vašem tipu kože , potrebama i željama.

AROMATERAPIJSKI PREPARATI

Svaki preparat za njegu ili higijenu kože izrađen je ručno i mješavina je visokovrijednih hladnoprešanih biljnih i eteričnih ulja. Ne sadrže nikakve stabilizatore, boje, mirisna ulja i sl.

Ovakve mješavine će vašu kožu štititi i hraniti na najbolji naćin. Osim toga štite kožu i od UVA I UVB zračenja zahvaljujući cinkovu oksidu koji je sastojak naših mješavina. Prirodne tvari koje koži daju vlagu (jojoba,maslaci shea,kokos…)su također sastojci u našoj AROMA KOZMETICI.

Kako razlikovati?

Mnogi proizvodi na tržištu danas nose naziv “aromakozmetika”. Najveće pitanje je kako znati da je odabrani proizvod pravi? Aromaterapeutski pristup je cjelovit. Prije izrade kreme svaki aromaterapeut će vam postaviti nekoliko pitanja o vašem zdravstvenom stanju, prehrambenim i drugim navikama, analizirat će vašu kožu i način njege do trenutka kada ste se odlučili nešto promijeniti. Kod izrade kreme će koristiti isključivo hladnoprešana ulja, čista eterična ulja, gline, vosak i sl. Takav proizvod je svjež bez dodataka stabilizatora, konzervansa, boja, mirisnih ulja, mineralnih ulja. Aromakozmetika ne sadrži ništa životinjskog porijekla niti je testirana na životinjama. Aromaterapeut koji izrađuje kozmetiku mora biti educiran i obrazovan za taj posao te mora imati registriranu djelatnost aromaterapije. Rok trajanja je od 3 mj do 1 godine ovisi o proizvodu.

TILIA JE TAKOĐER POZNATA I PO MASAŽAMA

Masaža je terapija sama po sebi, dobra masaža može biti dobar lijek. Sjetite se samo koliko je važan dodir za svakoga – pruža utjehu, smiruje, smanjuje bol i nelagodu.

“Estetska masaža” nije isto što i terapeutska, nije ista niti kao relaksacijska. Da bi ostvarili terapijske koristi, potražite kvalificiranog terapeuta. Postoje različiti pristupi i načini masiranja no, odlazak profesionalnom terapeutu ipak daje sigurnost, a razvija vam naviku brige i odgovrnosti o sebi i zdravlju.

Neke od njihovih najpoznatiji masaža su:

MASAŽA PINDAMA

BAMBUS MASAŽA

VAKUM MASAŽA

ČETVERORUČNA MASAŽA

KONTAKT

Srdoči 65 (kod pošte)

51000 Rijeka

Tel.: 091/1569-230

E-mail: tilia.doo@gmail

https://www.aromaterapijatilia.hr

Sponzorirani članak