Australija: Indoktrinacija djece transrodnom ideologijom

article-2247228-167C7270000005DC-814_634x426

Krajnje zabrinjavajući procesi počeli su se odvijati u zapadnjačkom svijetu. Jedna od njih je i promicanje transeksualne ideologije među djecom, od kojih najmlađi imaju samo tri ili četiri godine.

Uopće je nejasno kako djeca u toj dobi mogu znati što znači transeksualnost, kad velik dio njih uopće ne zna niti razliku između dječaka i djevojčice.

Četverogodišnje dijete u pokrajini New South Wales u Australiji podvrgnuto je programu tranzicije spola. Podaci govore o porastu broja djece koji pokazuju simptome nezadovoljstva svojim spolom.

Ovo dijete je najmlađe u okrugu koje prolazi kroz tranziciju, dok se u Melbourneu nalazi 250 djece, neka sa samo tri godine, kojima je pružena pomoć od strane „Gender dysphoria unit“ (Odjel za osobe nezadovoljne svojim spolom).

Imamo određeni broj učenika koji prolaze kroz tranziciju u našim školama, dok najmlađi ima trenutno četiri godine“, kazao je Gregory Prior, zamjenik tajnika ministarstva obrazovanja za školski sustav.

Trenutno imamo četverogodišnje dijete koje se identificira kao transrodna osoba.“

Sigurna škola, je samo jedan od resursa koji mogu biti korišteni kako bismo pomogli obitelji, učenicima i školi, prilagoditi se djetetu koje prolazi kroz tranziciju.

Catherine McGregor, poznata zagovarateljica transrodnih prava uvjerava da su djeca od četiri godine uglavnom u pravu kada žele promijeniti spol, ali upozorava da se još ne smiju poduzimati nepovratne mjere u toj dobi.

Dječji psiholog Michael Carr-Gregg rekao je da je bitno prepoznati razliku između djece koja se oblače u odjeću drugog spola i stvarne transrodne djece koja „svim svojim bićem osjećaju da su u krivom tijelu“.

Dijete od četiri godine nezadovoljno je svojim spolom s kojim se rodilo? Po čemu to uopće zaključuju? Tako što su ga uvjerili da je to tako, eto kako. Djeca su nezadovoljna sa svačime, svakodnevno mijenjaju raspoloženja i upoznavaju se sa svijetom oko sebe, pa tako i sa samim sobom.

Trogodišnjak – doista mislite da on shvaća da bi radije bio curica nego dečko?

Svi znamo da djeca upijaju ono što im se govori. Ako odrasle osobe uvjeravaju dijete u pretpostavku da ono možda nije ono što jest, već da može biti i nešto drugo, dijete će to s vremenom i samo prihvatiti kao činjenicu. Dijete, ako i ima određenih problema glede vlastite identifikacije, glede vlastitog ponašanja, treba mu pomoći u njegovom razvoju, a ne ga nagovarati na negaciju samog sebe kakvo je rođeno.

Istinske spoznaje o vlastitoj spolnosti djeca počinju doživljavati tek tijekom puberteta. Tek u tom razdoblju može se početi nagađati o eventualnoj transrodnosti, međutim i tada treba biti iznimno oprezan glede takvih definicija, jer ako si muška osoba umisli da bi trebala biti žensko, to ne znači automatski da bi tako trebalo i biti, psihološka komponenta je samo dio toga, tu se mora raditi i o određenim fiziološkim predispozicijama da bismo mogli pričati o takvoj dijagnozi.

Izvor: 9News, Tribun