Prošlog mjeseca uhićen je beskućnik koji je provalio u kuću kalifornijskog guvernera Jerryja Browna. Nakon uhićenja, beskućnik je izjavio kako je želio ući u guvernerov dom jer je čuo da je on „dobar čovjek s politikom otvorenih vrata.

Steven Seeley (51), uhićen je 19. travnja te je poslan u ambulantu radi tretiranja posjekotina koje je zaradio prilikom razbijanja prozora tijekom provale, prenosi Fox News.

Seeley je novinarima ispričao kako je ušao u dom kalifornijskog guvernera nakon što ga je navodno preplašila velika životinja.

On je tip politike otvorenih vrata, stoga sam mislio da će vrata biti otključana, inače ne bi tamo bježao da sam znao da će vrata biti zaključana,“ ispričao je Seeley.

Nakon što je ušao u kuću, Seeley se sakrio u ormar, ali je nakon toga odlučio pobjeći iz kuće te je skočio kroz zatvoreni prozor u ograđeno dvorište. Prilikom prelaženja ograde ozlijedio je ruku te je otišao u bolnicu gdje ga je kasnije uhitila policija.

Seeley je priznao kako je ovisnik o metamfetaminima te da spava u napuštenom hotelu preko puta guvernerovog doma. Sudbina Seeleya ostaje nepoznata, ali s obzirom na okolnosti, mogao bi biti pušten bez neke kazne.