Bill Gates navodno primio prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa

Najveći globalni zagovornik svih vrsta cjepiva i samoprozvani stručnjak za zdravlje Bill Gates objavio je kako je navodno primio prvu dozu cjepiva protiv koronavirusa. Povlačeći se za klasičnim primjerom „fact checkera“, utvrđujemo da Gates to ipak ničim ne može dokazati.

Osjećam se sjajno“, objavio je Gates u petak, dodajući sliku na kojoj navodno prima cjepivo protiv Covid-19.

Hvala svim znanstvenicima, sudionicima ispitivanja, regulatorima i zdravstvenim radnicima u prvom redu koji su nas doveli do ove točke“, dodao je.

Gates ispunjava uvjete za primanje cjepiva prema planu distribucije prvoga reda države Washington.

Već smo pisali o tome da niti jedna od navodno javno cijepljenih osoba zapravo ne može i neće ponuditi nikakav uvjerljiv i pouzdan dokaz da je doista primila navodno cjepivo protiv koronavirusa. U tu skupinu svakako spada i sam Bill Gates, uvelike omražena ličnost zbog svoje tobožnje filantropije i težnji da se prikaže kao nekakav stručnjak za viruse i cjepiva na globalnoj razini.


Cijepljenje pred kamerama kao „dokaz“ pouzdanosti cjepiva?!


Podsjetimo, u Sudanu je službeno zabilježen slučaj u kojem se cjepivo protiv dječje paralize pokazalo – uzrokom epidemije dječje paralize, što je priznao i WHO. Iako službeno i dalje nije poznato o kojem je cjepivu riječ, postoje osnovane sumnje da je riječ upravo o onom koje je financirao Gates.


WHO priznao da je cjepivo protiv dječje paralize uzrokovalo epidemiju dječje paralize u afričkim zemljama