Howarda Rubina, bivšeg menadžera Georgea Sorosa, šest žena optužuje da ih je tukao i silovao tijekom sadomazohističkih seansi u posebno izgrađenoj seksualnoj tamnici u njegovom stanu na Manhattanu.

Prema New York Postu, pozivajući se na sudske dokumente koje su novine vidjele, financijer ih je silovao u seksualnoj tamnici u svom luksuznom penthouseu u New Yorku.

Tijekom jedne od svojih seansi, Rubin je navodno pretukao ženi dojku tako jako da joj se desni implantat preokrenuo, pokazuju pravni dokumenti. Ozljeda je navodno bila toliko teška da ju je plastični kirurg odbio operirati.

Druga žena je tvrdila da joj je tijekom seanse rekao: „Silovat ću te kao što sam silovao svoju kćer“. Nakon toga je navodno bez njenog pristanka izvršio penetraciju.

U tužbi se također navodi da je Rubin jednu od žrtava navukao na drogu. U sudskim spisima spominje se nekoliko žena – Mia Raquel Lytell i Amy Moore, obje opisane kao Playboyeve zečice, kao i Stephanie Caldwell i Emma Hopper, obje su modeli. Prema New York Postu, četiri druge žene pridružile su se tužbi protiv Rubina.

Financijer, koji je bio jedan od najviših menadžera u Soros Fund Managementu, kategorički je odbacio optužbe. Prema prijedlogu koji je podnio Rubinov odvjetnik, žene su potpisale ugovor o neotkrivanju podataka u kojem se kaže da su dale pristanak na nasilni seks uz rizik od ozljeda. Za kršenje sporazuma predviđene su kazne do 500.000 dolara, dok je svakoj ženi navodno plaćeno 5.000 dolara za jednu BDSM seansu.

Sudski spisi pokazuju da je financijer jednoj od žena poslao tekstualne poruke kako bi se uvjerio da ona razumije da bi seansa BDSM-a bila vrlo bolna.

Znate li što radite? To je potpuni BDSM. Većina djevojaka to voli i vraća se po još. Ali ja jednostavno volim biti u toku o svemu”, stoji u tekstu, prema sudskim papirima.

Sudski insajder, koji je razgovarao s New York Postom, odbacio je tvrdnje da je Rubin jednu ženu učinio ovisnicom o drogama. Izvor je rekao da joj je financijer tijekom seansi vjerojatno dao lijekove protiv bolova.

Prema odvjetniku Johnu Balestriereu, koji zastupa navodne žrtve financijera, žene su vjerovale da će Rubin s njima odigrati neke blage fetiš igre i možda ih fotografirati. Od nikoga od njih nije se očekivalo da će biti sputan i da će ih zapravo pretući. Kad bi žene vrištale ili protestirale tijekom seansi, „Rubin bi jednostavno postao nasilniji“, kažu sudski papiri. U tužbi se također kaže da je ženama dano malo vremena da pregledaju sporazum o otkrivanju podataka.