Bračni par iz Rusije uhićen pod sumnjom da su ubili i pojeli tridesetak osoba

Bračni par iz ruske regije Krasnodar priveden je pod sumnjom da su u posljednjih dvadesetak godina ubili i pojeli oko tridesetak osoba.

Prema navodima lokalnih medija i policije, ubili su, raskomadali i pojeli negdje između 7 i 30 osoba, čak su pripremali konzerviranu hranu od ljudskog mesa, čuvajući ju tako za kasniju konzumaciju.

Policija je provalila u njihovu kuću i pronašla desetak komada tijela, konzerviranog mesa, dijelova tijela u salamuri, zaleđenog ljudskog mesa i recepata za tog istog mesa. Dijelovi tijela pronađeni su i u dvorištu, te u podrumu.


Widget not in any sidebars

Tridesetpetogodišnji muškarac priveden je nakon što su ostaci posljednje žrtve pronađeni u zgradi u kojoj je par radio. Nekoliko dana ranije, cestovni radnici pronašli su mobitel sa fotografijama koje prikazuju uhićenog kako slika selfije sa dijelovima raskomadanog tijela. Privedeni muškarac priznao je da se slikao s tijelom žrtve, no negira da ju je ubio, već da je samo pronašao tijelo i htio se slikati s njim.

Njegova partnerica, 42-godišnja medicinska sestra, priznala je sudjelovanje u otmicama, ubojstvima i djelima kanibalizma nad barem trideset žrtava od 1999. godine na ovamo.

Izvor: NTV