Britanska pjevačica izjavila kako će primiti imigranta u svoj dom, ali tri mjeseca kasnije odbila odgovoriti da li je ispunila obećanje

BBC

Britanska pjevačica Lily Allen odbila je odgovoriti na pitanje da li je primila imigranta u svoj dom u Londonu, samo tri mjeseca nakon što je javno dala svoje obećanje.

Pjevačica je prošle godine otišla u poznati kamp za imigrante u Calaisu, gdje se pred televizijskim kamerama i u suzama ispričavala afganistanskom imigrantu imenom Shamsher Sharin zbog „ponašanja moje zemlje“. Dječak je nakon toga odveden u Britaniju.

Allen je nakon toga javno inzistirala da bi „100 posto“ uzela imigrantsko dijete u svoj dom, dodavši: „Tko ne bi nakon plača u poznatom kampu Džungla?

Tijekom emisije Victoria Derbyshire emitirane 12. listopada na britanskoj televiziji, Allen je izjavila: „Ako će ova djeca biti raseljena, naravno, ima soba za ljude u mojoj kući i primit ću ih.

No, njene izjave ubrzo su podigle prašinu i pitanje hoće li ona stati iza svojih izjava te primiti imigrante u stan vrijedan dva milijuna funti u Notting Hillu.

Početkom prosinca, Allen je slijedom tih komentara objavila fotografiju božićnog drvca u svojoj sobi, zajedno s komentarom: „Ovo počinje uvelike sličiti vremenu u godini kada slavimo velikodušnost koja je ukazana nekolicini izbjeglica te im je pruženo utočište i suosjećanje.

Međutim, objava je ubrzo obrisana, a novinski portal Express pokušao je doći u kontakt s Allen.

Njeni predstavnici izjavili su: „Lily Allen nikada ne odgovara na pitanja osobne naravi ili ona o njenom životu doma, a ovo pitanje jedno od onih koje spada u tu kategoriju. Ne biste ništa trebali pretpostavljati.

U utorak je Allen ponovno privukla medijsku pozornost na Internetu, kada je izjavila da ju je seksualno napastovao „bijeli muškarac.

Rasprava je započela nakon što je Allen smatrala problematičnim to što su mediji napadača koji je u Turskoj ubio 39 ljudi nazvali „imigrantom.“

Izvor: Express, Tribun