Britanski transić pokušava kopirati Zelenskog – penisom svirao klavir u TV studiju – VIDEO

Transrodni komičar u Velikoj Britaniji dobio je velike pohvale nakon što se skinuo gol i upotrijebio svoj penis da svira klavijaturu na televiziji uživo.

Jordana Gray, britanskog biološki muškog komičara koji se identificira kao žena, hvalili su ljevičari jer se skinuo gol na televiziji uživo prije nego što je zasvirao po klavijaturi sa svojim penisom.

Prema arhiviranoj web stranici, Gray je od subote bio naveden kao pokrovitelj dobrotvorne organizacije Educate & Celebrate, pri čemu se ta nevladina organizacija često zalaže za veće prihvaćanje transrodnosti unutar britanskog školskog sustava.

“Zdravo Britanijo, ti divna kučko!” Gray je rekao, predstavljajući se u programu Friday Night Live, omnibus komičarskom programu u kojem su glumili brojni drugi uglavnom lijevo orijentirani komičari, na Channel 4 – koji je u vlasništvu britanske vlade.

Gray je nastavio pjevati pjesmu o transrodnosti, izražavajući želju da se “vrati natrag u maternicu” i “počne ispočetka, protiv Božjih planova, s drugačijim žlijezdama i manjim rukama”.

Gray se zatim nastavio skidati, prije nego što je zasvirao na klavijaturi s onim što su čak i navodno desničarski mediji opisali kao “njezin penis”.

Autor: Ivica Mandekić