Bum Simulator – isprobajte se u ulozi klošara

RPG igre i razni simulatori stvarnog života vrlo su popularni među video igrama posljednjih dvadeset godina. No, kao i sve drugo u našem društvu, i taj žanr video igara svakim novim izdanjem daje danak političkoj korektnosti.

No, ne i Bum Simulator, koji vas stavlja u poziciju uličnog klošara sa svim njegovim karakterističnim moćima i nimalo prijatnim okruženjem. Igru je razvila poljska tvrtka poznata po tome da ne mari previše za političku korektnost svojih igara.

[do_widget id=text-53]

Bum Simulator stavlja vas u poziciju čovjeka koji je izgubio sve i nalazi se na ulici. Vaš zadatak je da igranjem njegovog lika odlučite o njegovoj sudbini.

Hoćete li se prilagoditi životu na ulici i preživjeti surovu realnost takvog života? Hoćete li slijediti put osvete i osvetiti se ljudima odgovornima za situaciju u kojoj se nalazite ili ćete pak pokušati pronaći posao i krenuti ispočetka? Mogućnosti je puno i donošenje odluka je samo na vama, igra je smještena u otvoreni svijet gdje možete raditi što želite, ovisno o tome što igra omogućava.

Igra je ujedno i krajnje politički nekorektna, tako da smo sigurni da će kao takva uzrujati mnoge koji nastoje živjeti u svojem imaginarnom sigurnom prostoru. Razvoj i detalje o video igri možete pratiti ovdje.