Carlson objavljuje intervju s muškarcem koji tvrdi da je imao seksualne odnose s Obamom

Bivši voditelj Fox Newsa Tucker Carlson podijelio je snimku svog nadolazećeg intervjua s Larryjem Sinclairom koji tvrdio da je vidio bivšeg predsjednika Sjedinjenih Država Baracka Obamu kako puši crack prije nego što je s njim ušao u seksualne aktivnosti 1999. godine dok je Obama bio državni senator.

Larry Sinclair iznio je iste optužbe još 2008., ali su ih američki mediji uglavnom odbacili kao i Barack Obama.

Larry Sinclair rekao je da je upoznao Baracka Obamu ispred bara u Chicagu u studenom 1999. godine, ali nije znao da je on državni senator.

U videu se čuje kako govori: “Dao sam Baracku 250 dolara da plati kokain, počnem stavljati red na ladicu za CD da šmrčem i sljedeće što znam je da Barack ima malu lulu i puši je. Pa sam samo počeo trljati rukom po njegovim bedrima da vidim kamo to ide, i krenulo je u smjeru u kojem sam namjeravao.”

“Nisam imao pojma tko je on. Baracku definitivno nije bio prvi put”, čuje se kako govori Larry Sinclair.

Slično je tvrdio i 2008. godine kada je Barack Obama išao prema pobjedi na predsjedničkim izborima. Larry Sinclair je tvrdio da se Barack Obama drogirao i da je imao aferu s voditeljiem zbora koji je kasnije ubijen.

Sada on tvrdi da mediji nisu izvijestili o optužbama zbog straha da će izgubiti pristup političaru. “Nitko to nije prijavio ne zato što su bili gadljivi na seks ili drogu, već zato što je Obamina kampanja rekla da svatko tko o tome izvještava nema pristup Obaminoj kampanji”, rekao je, dodajući, “dakle, nisu izvještavali o tome.”