Proteklih dana izrečene su četiri presude za seksualno zlostavljanje djeteta. Riječ je o još jednom slučaju u Telfordu u Engleskoj, gdje su četvorica pakistanskih divljaka zlostavljali djevojčicu od 12 godina.

Prema izjavi policije West Mercia, 33-godišnji vođa grupe Mohammed Ali Sultan, osuđen je za silovanje i točke optužnice za napastovanje za što je dobio tek bijednih osam godina zatvora, pri čemu treba imati na umu da će sigurno biti pušten ranije zahvaljujući suludim zakonima.

37-godišnji Mohammad Rizwan, iz Telforda, osuđen je po dvije točke za napastovanje te je dobio pet i pol godina zatvora.

35-godišnji Shafiq Youness iz Wellingtona osuđen je za napastovanje te je dobio kaznu od četiri i pol godine.

38-godišnji Amjad Hussain, iz mjesta Leegomery, osuđen je za napastovanje te je dobio kaznu od četiri i pol godine.

Što se tiče žrtve, riječ je o djevojčici koja je 2001., netom prije početka zlostavljanja, izgubila oca.

U slučaj zlostavljanja bio je upleten i Tanveer Ahmed, dostavljač hrane kojemu nije suđeno jer je već ranije bio deportiran u Pakistan zbog drugih zločina, među kojima i onaj u kojem je bio svodnik u lancu dječje prostitucije.

Slučaj Telford istovjetan je slučaju Rotherham, te još nekolicini drugih u kojima su policija, socijalne službe i vlasti više od jednog desetljeća ignorirali i zataškavali sustavno sveopće zlostavljanje maloljetnih djevojčica od strane arapskih divljaka. Sve to bilo je upakirano u priču o strahu od prozivanja – rasistima – ukoliko bi se silovatelje i svodnike izvelo pred lice pravde.

Ovakvi slučajevi pokazatelji su kamo vodi „politička korektnost“ i strah od prozivanja „rasistima“. Zahvaljujući agresivnoj etnomazohističkoj propagandi i moralnim ucjenama, upravo etiketa „rasista“ danas je jedna od najvećih fobija običnih ljudi koji se u skladu s tim strahom suzdržavaju od iskazivanja čak i najmanjeg nezadovoljstva, a kamoli iznošenja ovakvih slučajeva u javnost.