Cionisti prikupljaju novac za izraelsku agresiju na Palestince iako primaju milijarde od SAD-a

Na društvenim mrežama krenule su kampanje za prikupljanje novca za „isključivo židovsku državu“ Izrael, čije su vlasti naredile novu agresiju protiv Palestinaca. Besramna kampanja žicanja provodi se usprkos činjenici da Izrael prima ogromne količine novca od SAD-a upravo za svoju ratnu mašineriju.

Izrael je u novoj kampanji prikazan kao „žrtva raketiranja“ te da iz tog razloga treba novčanu pomoć, premda od poreznih obveznika u SAD-u preko židovskih lobija i pro-židovskih političara primaju milijune dolara svake godine samo da bi razvijali ratnu mašineriju.

Jedna od web stranica koja se putem društvenih mreža reklamira kao mjesto za doniranje umjetno stvorenoj državi ističe kako će se taj novac proslijediti isključivo – Židovima koji su navodno ponovno žrtve „antisemitizma“:

Narod Izraela ponovno je suočen s antisemitskom mržnjom i nasiljem od strane neprijatelja koji su se zakleli na njegovo uništenje.

Vaš današnji dar može pomoći doprinijeti medicinskoj opremi, sigurnosti i očajničkim potrebama poput hrane i lijekova za ranjive Židove i raseljene Izraelce koji nemaju kamo otići. Vaša podrška šalje jaku poruku da narod Izraela nije usamljen i da se prijatelji diljem svijeta mole za njih i brinu za njihove potrebe.

Dakako, nepoznato je koliko točno novca se ovim putem donira Izraelu, ali na internetu postoji na desetke različitih organizacija, mahom cionističkiih i kršćanskih, koje tvrde da novac prosljeđuju Izraelu.

Izraelsko ministarstvo pravosuđa također na svojoj web stranici reklamira donacije tvrdeći da to „pomaže [izraelskoj] državi i njenim građanima da ojačaju židovske, cionističke i društvene vrijednosti.“

Izvor: justice.gov.il