Poznata američka TV postaja CNN u četvrtak je tijekom emisije nazvane „Koronavirus: Činjenice i strahovi“ javnosti omogućila poslušati komentare navodnih stručnjaka o tom problemu. Među dotične „stručnjake“ uvrštena je i poznata psihički nestabilna simpatizerka marksističkih nasilnika i predvodnica apokaliptičnog kulta totalno iracionalnih zaluđenika.

Uoči javne diskusije o koronavirusu, CNN je okupio panel navodnih stručnjaka među kojima su bivši direktor američkog Centra za kontrolu i prevenciju bolesti (CDC) Richarda Bessera te bivšu ministricu zdravstva Kathleen Sebelius. Međutim, dotičnom panelu pridružila se i naširoko poznata „stručnjakinja“ Greta Thunberg.

Parodija je tim veća što se CNN već dugo vremena busa u prsa kao navodno „činjenični“ medij i „pouzdani izvor“ informacija. Isti medij napadao je i ljude koji su otvoreno sumnjali i u ostale američke „stručnjake“ po pitanju pandemije.

No, CNN se apsolutno obrukao u pokušaju da 17-godišnju psihički nestabilnu isfrustriranu plaćenicu (znamo koga) prezentira javnosti kao „stručnjaka“.

Greta, sama zasebno, nije čak niti „stručnjak“ za privlačenje naivaca u njen apokaliptični kult, budući da sama ne zna sročiti niti najobičniju rečenicu, dok svoje govore naprosto uči napamet glumatajući navodnu ozlojeđenost.

Socijalne službe i ostale institucije nažalost nisu odradile svoj posao, pa se određene interesne osobe i dalje okorištavaju ovom žrtvom koja se bez ikakve potrebe izlaže javnom ruglu.


VIDEO: Kako Greta zvuči kad ne čita sa šalabahtera?