Čopori divljaka satima siluju djevojke u Berlinu. Zbog takvog silovanja osuđen je i bivši policajac iz Iraka

Prema pisanju njemačkog lista BZ, čopori silovatelja love djevojke noću u Berlinu, a potom ih uvlače u SUV vozila, pa ih satima siluju. Jedan od njih uhvaćen je i osuđen na 13 i pol godina zatvora, a riječ je o imigrantu iz Iraka, koji je u matičnoj zemlji bio policajac.

Prva žrtva 33-godišnjeg Wisama B. bila je 14-godišnjakinja, inače bivša djevojka njegovog brata. Mjesto zločina bio je njegov stan. Uslijedila su još četiri silovanja.

Iduća žrtva bila je mlada žena koju je Wisam sreo u klubu, a koja ga je iz sažaljenja odvezla k sebi jer joj je pričao kako mu je život bio težak u Iraku.

Slijedeći put Wisam je vrebao svoju novu žrtvu uz pomoć suradnika u autu. Dvoje Australaca mislili su da je u pitanju taxi tvrtke Uber. Nakon što su onesvijestili dečka, silovali su djevojku u autu.

U idućem slučaju trojica njih zgrabila su srednjoškolsku maturanticu, odvukli je u SUV i satima silovali. Prvo u automobilu, a potom i u stanu žrtve.

Pet tjedana nakon posljednjeg silovanja, četvorica silovatelja u jednom klubu su zgrabili 21-godišnjakinju, na siluju natjerali da proguta 3 ecstasyja te je redom silovali. Nakon što su žrtvu s teškim genitalnim ozljedama izbacili iz auta, obrisali su lokacijske podatke sa svojih mobitela.

Wisam B. na suđenju je lagao, negirao optužbe te se branio šutnjom. Njegov brat je također bio optužen, ali su optužnice naknadno odbačene.