Nigerijska Nacionalna obavještajna agencija nedavno je upozorila građane da posebno pripaze na lijekove uvezene iz Kine, nakon što je otkriven lanac krijumčara „lijekova“, odnosno preparata izrađenih od ostataka mrtve djece.

Izvješće navodi da je južnokorejska carina presrela 2.751 komad „lijekova“ izrađenih od ljudskih ostataka, a koje je u tu zemlju uvezla skupina kineskih državljana. Isti ti preparati krijumčarskim putem dospjevaju između ostalog u Nigeriju, gdje su poprilično popularni.

Preprodavači ovih preparata reklamiraju svoje proizvode kao podizače izdržljivosti i energije, a neki ljudi vjeruju da isti liječe teške bolesti poput dijabetesa ili raka.

[do_widget id=text-53]

Glasnogovornik vladine agencije Mola Fashina objasnio je da njegova agencija traga za preprodavačima, te da je potvrđeno da se doista radi o preparatima u kojima se nalazi mljeveno sušeno meso mrtve djece. Preparati dolaze sa sjeveroistoka Kine, a sadrže dijelove sušenog ljudskog mesa. Tijela mrtve djece navodno se rasjekju na sitne komadiće, te se suše na pećima, te se kasnije usitne da budu u obliku prava.

Osim što je ova praksa izrade preparata od sušenog ljudskog mesa krajnje morbidna i nehumana, ujedno je i problem za zdravlje njegovih korisnika. Izvori tvrde da korejsko ministarstvo zdravstva testiralo takve zapljenjene preparate, koji su bili pozitivni na razne viruse, uključujući i hepatitis tip B.

Još 2012. godine južnokorejski dužnosnici otkrili su da je njihova carina zapljenila već desetke tisuća komada „lijekova“ koji u tu zemlju dolaze iz sjeveroistoka Kine. Otkriveno je 35 pokušaja krijumčarenja „lijekova“ ukupne količine 17.450 kapsula. Južnokorejske vlasti tada su odbile kazati odakle točno ti preparati dolaze i tko ih proizvodi, navodeći „potencijalne diplomatske tenzije s Pekingom“.

Jeste li spremni za cjepiva iz Kine?

Pobačeni fetusi i mrtvorođena djeca vrlo su tražena roba na crnom tržištu u Kini. Njihova tijela se suše, zatim smrvljuju u prah i pakiraju u kapsule. Obično se takav prah miješa s raznim biljnim preparatima, i reklamira kao „lijek za sve“.

Ubijanje fetusa nije samo način smanjivanja populaciju u mnogoljudnoj Kini. Niti pobačaji u zapadnim zemljama nisu samo „pravo izbora emancipirane žene u demokratskom sustavu“. Djeca su zapravo vrlo vrijedna roba na crnom tržištu, a gotovo uvijek se radi o divljim i sadističkim namjenama.

[do_widget id=text-53]

Ubijanje djece i korištenje dijelova njihovih tijela često je u ritualima crne magije. Za potrebe tajlandske crne magije, koja je prisutna u nekim kineskim društvima, fetusi se skupljaju, konzerviraju i koriste kao predmeti koji donose sreću.

Tako sačuvani fetusi drže se u svojevrsnom „hramu“ u kući ili poslovnom prostoru, te bi vlasniku trebali donijeti sreću. Ova morbidna realnost izašla je na vidjelo javnosti kad je tajlandska policija otkrila šest pečenih ljudskih fetusa 2012. godine. Nakon što su bili pečeni, fetusi su premazani tekućim zlatom. Policija je otkrila tijela u kovčegu britanskog državljana tajvanskih korjena. Novopečeni Britanac slao je fetuse i dijelove tijela na Tajvan nekome tko prakticira crnu magiju.

Sve ove spoznaje tjeraju nas da se zapitamo – tko zna koliko abortiranih fetusa, pa čak i dijelova mrtvorođenčadi biva prodano na crnom tržištu i korišteno za razne privatne kolekcije, znanstvene eksperimente, ili pak sadističke rituale?