CSU: „Njemačka mora ostati Njemačka“

gettyimages-487021026-640x480

Kršćanska Socijalna Unija (CSU), koalicijski partner u vladi Angele Merkel, najavila je akcijski plan za rješavanje imigrantske krize u Njemačkoj, pod naslovom „Kako bi Njemačka ostala Njemačka“.

Dokument, koji će biti objavljen u utorak, navodno će tražiti promjenu nacionalne politike u Berlinu. Najavljujući plan pod nazivom „Kako bi Njemačka ostala Njemačka“, CSU namjerava potvrditi svoju predanost pružanju dobrodošlice stvarnim izbjeglicama s istovremenom strožom kontrolom granica kako bi se spriječio ulazak ilegalnih imigranata, kao i pružanje pomoći afričkim zemljama iz kojih najviše i dolaze ekonomski imigranti.

Predsjednik CSU-a, Horst Seehofer, pozvao je Europsku Uniju da svojim mjerama potakne imigrante da ostanu u svojim zemljama umjesto da putuju u Europu.

CSU će tražiti ograničavanje prava kojim imigranti u Njemačku mogu dovesti svoje obitelji nakon što se smjeste, što bi vjerojatno udvostručilo broj imigranata u Njemačkoj u narednih nekoliko godina. Također će tražiti ukidanje mirovina za imigrante koji nisu proveli svoj radni vijek u Njemačkoj i plaćali poreze.

Seehofer je također najavio da će tražiti deportaciju imigranata koji počine kaznena djela. „Svatko tko postane kriminalac, odbacio je svoja prava i mora biti deportiran.

Izvor: Breitbart