Disney u prodaju stavio LGBTQ igračke za djecu svih uzrasta

Među Disneyjevim plišanim igračkama, koje su napravljene u suradnji s tvrtkom Squish mallow, nalaze se razni Disneyjevi likovi kao što su Mickey Mouse, Minnie Mouse i Stitch, od kojih svi imaju dizajn duginih boja u slavu LGBTQ+ zajednice.

Na poleđini oznake piše: “U slavlju Pridea i kolekcije Pridea tvrtke, The Walt Disney Company daje sredstva kao dio naše stalne predanosti organizacijama diljem svijeta koje podržavaju LGBTQ+ zajednice.” Na prednjoj strani oznake stoji da je plišana igračka namijenjena djeci svih uzrasta.

Izdavanje plišanih igračaka s temom LGBTQ+ samo je jedan aspekt kampanje tvrtke da gura ljevičarsku rodnu ideologiju djeci. Kako je izvijestio Breitbart News, multinacionalna korporacija lansirala je svoju “Pride Collection”, zajedno s linijom odjeće s dugom prekrivenom logotipima Marvela, Star Warsa i Pixara.

Disney donira dobit od svoje kolekcije brojnim različitim LGBTQ organizacijama iz cijelog svijeta, uključujući LGBTQ centre u Los Angelesu, San Franciscu i okrugu Orange, GLSEN, PFLAG International i druge organizacije u Australiji, Francuskoj, Njemačkoj, Italiji, Velikoj Britaniji, Južnoj Americi i Japanu. Nekoliko organizacija posebno je usmjereno na mlade koji se identificiraju kao LGBTQ.