Djevojka odrezala dečku genitalije jer ju nije htio oženiti

Foto: AFP / Jay DIRECTO

Indijska policija u potrazi je za 23-godišnjom djevojkom koja je svom dečku odrezala genitalije nakon što ju je odbio oženiti.

Žena se nalazila u četverogodišnjoj vezi s 35-godišnjim trgovcem po imenu Ravi, koji je odbio njen prijedlog da se vjenčaju, tvrdeći da bi njegova obitelj bila protiv tog braka. To je rasrdilo mladu ženu koja očito ne zna da „ne“ znači „ne“.

Nakon svađe muškarac se vratio kući, no ubrzo je dobio poziv od djevojčine prijateljice koja ga je zamolila da se ponovno nađe sa svojom djevojkom koja „želi raspraviti neke bitne stvari“.

Ravi se ponovno našao sa svojom djevojkom, te su ponovno upali u svađu nakon što je opet odbio njen zahtjev za ženidbom. Tada ga je djevojka uz prijetnju nožem ugurala u kupaonicu i natjerala na spolni odnos, te mu zaprijetila da će upotrijebiti nož ako opet odbije ženidbu.

To je on nažalost i učinio, te mu je djevojka odrezala genitalije, a Ravi je pobjegao tražeći pomoć. Primljen je u bolnicu gdje mu je kirurški vraćen njegov ud, no liječnici strahuju da rezultat operacije možda neće biti uspješan.

Policija je u potrazi za mladom ženom, za koju smatraju da je pobjegla zajedno sa svojom obitelji.

Autor: Tribun