Djevojka stavila svoju nevinost na dražbu kako bi skupila novac za obnovu kuće

katherine-stone-selling-virginity-screenshot-640x480

Dvadesetogodišnja djevojka iz Seattle-a stavila je svoju nevinost na dražbu kako bi skupila novac za obnovu obiteljske kuće koja je izgorila u požaru.

Kuća obitelji Katherine Stone izgorila je u požaru 2014. godine, nakon čega je njezina obitelj bila primorana živjeti na izgorenom imanju pošto im kuća nije bila osigurana.

Stone je na Facebooku pronašla oglas za rad u legalnom bordelu u Nevadi, te je upoznala vlasnika bordela, Dennisa Hofa.

Pričao sam sa svojim ljudima, pričao sam i s njom, i uvjerila me da ona to doista želi učiniti“, izjavio je Hof.

Nakon razgovora sa Hofom, te uz podršku majke, preselila se u jedan od njegovih bordela gdje živi i radi.

 

No, Stone, koja je još djevica, se ne želi upuštati u seksualne odnose sa bilo kim, već je odlučila staviti svoju nevinost na dražbu, te usto i masno zaraditi.

Naime, ponude koje Stone dobiva penju se i do 400.000 dolara, međutim, sve ponude je Stone za sada odbila jer joj se muškarci koji daju ponude ne sviđaju, ili pak ne nude dovoljno.

Još nije pronašla odgovarajuću ponudu“, kaže Hof. „Neki muškarci koji joj se sviđaju nemaju dovoljno novaca, dok drugi koji imaju dovoljno novaca, joj se ne sviđaju.

Stone kaže da čeka nekog uz koga će se osjećati ugodno u tom što radi, te ne dopušta da ju pogode kritike.

Neki bi na sve to rekli „ona bi se j…. a da joj ne uđe“. Pitanje je i što je bizarnije u cijeloj priči; činjenica da djevojka svoju želju za prostituiranjem želi prodati kao srcedrapateljnu priču, ili to što je netko doista spreman dati 400.000 dolara za seks. A tko zna, možda je i sve samo običan marketinški trik?

Izvor: Breitbart, Tribun