Dobrodošla u SVIJET ZDRAVIH ODNOSA – sa sobom, s drugima i sa životom, kroz KOPŠE KONCEPT


Ja sam Tatjana Kopše, autor metode osobnog rasta i razvoja KOPŠE KONCEPT,
nastalom integracijom 30 godišnjeg znanja, iskustva i osobnog razvoja s vještinama:
Tjelesno i Energetsko orijentirane terapije,
Mindfulness-a,
Managmenta,
NLP-a i
Life Coaching-a.

Za sebe volim reći da sam slojevita, raznobojna, ali nadasve radoznala, vesela i zaigrana žena, koja vjeruje u ljude i život!

Ali nije uvijek bilo tako!
Kao dijete, od onih prvih koraka socijalizacije, pa sve do srednje škole veliku većinu vremena osjećala sam se nevidljiva, ne zanimljiva i nikada dovoljno (pametna, lijepa, zabavna, vrijedna).

Unatoč tadašnjoj nesigurnosti, u sebi sam oduvijek nosila silnu snagu volje i nepresušnu radoznalost, koju je podržavala doza hrabrosti.
Zašto hrabrosti? Jer unatoč strahu nisam odustajala.

Osobnu transformaciju započela sam na pragu svojih 20tih, kada sam se odlučila na mnogima ludi korak u svom životu, krenuvši na 14 godišnje putovanje, koje mi je okrenulo život naglavačke.

To je putovanje ka osobnoj autentičnosti započelo u Engleskoj, gdje sam krenula malim, nesigurnim koracima u meni potpuno nepoznati svijet, ne govoreći niti jednu englesku riječ.

Kroz učenje jezika, a onda i vještina struke od najboljih, uz osobna iskustva življenja po cijelom svijetu, gurana željom za pronalaskom svoje istine, korak po korak skidala sam slojeve tuđih uvjerenja, vrijednosti i obrazaca, te napokon spoznavala TKO SAM TO JA.

Danas živim svoju priču kroz osobne životne vrijednosti: Autentičnost u življenju i bivanju, te njegovanje uzajamnosti, slobode izbora i podržavajućeg zajedništva.

Biram aktivno sudjelovati u stvaranju životnog okruženja, u kojem će se ljudi osjećati sigurno, vrijedno i podržano, a svoj doprinos pružam kroz znanje i životno iskustvo, pomažući ljudima koji teže istom cilju – osobnoj autentičnosti.

KOJE JE MOJE ZAŠTO?

Vjerujem da nam život nudi limitirano vrijeme na korištenje, kako bi ga koristili da živimo sebe kroz ono što mi izvorno jesmo.

Meni je ponudio priliku i iskustvo spoznaje da tuđi limiti nisu i moji, da oni koji žive u staklenci vjeruju da je poklopac nebo, te da se trebamo USUDITI sanjati, vjerovati, pokrenuti, zakoračiti, pasti, dignuti se, pogriješiti, ispraviti, otvoriti srce, prigrliti, završiti i ponovno krenuti.

Tako dolazimo do spoznaje svoje životne svrhe, koja nam daje pun smisao življenja, lekcije kroz koje se razvijamo, te talenata koji će nas u tome podržati.

Pomoći drugima u osvještavanju i korištenju tih darova u svakodnevnom životu za mene je strast koja je vremenom, sasvim prirodno prerasla u moj poziv, kroz koji danas živim svoju svrhu.

KOME JA POMAŽEM?

Biram pomagati svima onima koji su spremni donijeti odluku da kvalitetu svog života aktivno preuzmu u svoje ruke i time pređu iz osjećaja ŽRTVE, u osjećaj osobne snage i moći – KREATORA SVOG ŽIVOTA.

NA KOJI NAČIN DJELUJEM:

Osobni rast kroz KOPŠE KONCEPT vodim uz:

  • Procesni rad 1+1 za one koji biraju dublju promjenu
  • Procesni rad kroz format manjih grupa fokusirane na unaprijed određenu temu
  • Savjetovanje koje se fokusira na konkretno pitanje – izazov, te nudi razradu strategije za savladavanje istog.
  • Poslovni razvoj kroz KOPŠE KONCEPT fokus stavlja na osobnu životnu svrhu, Mindset, vještine zdrave komunikacije, te vještine prodaje kao plemenite discipline.
    Na ove teme radim u individialnoj formi ili formi grupe.

Kontakt:

Facebook

Instagram

+385 98 1355 205