Godine 2016., Njemačka je rezervirala 93 milijardi eura za masovnu imigraciju u nadolazećim godinama. Ipak, „najuspješnija ekonomija“ Europe potpuno je zanemarila vlastite građane, ponajviše one koji su zemlju izgradili.

Njemačka je tako upala u začarani krug, pri čemu je vlast imala ideju pomladiti naciju uvođenjem velikog broja mladih putem masovne imigracije. Eksperiment je dodatno potican obmanom o „novoj radnoj snazi“, što se tek pokazalo promašajem zbog enormne neobrazovanosti imigranata.

Prema pisanju portala Deutsche Welle, propali eksperiment rezultirao je sa 15 posto njemačkih umirovljenika koji danas žive na u siromaštvu, što je brojka koja će samo rasti zahvaljujući suludoj politici uništenja zemlje.

Dolje se nalazi video u kojem je umirovljenica pojasnila s kakvim se problemima suočava u „najuspješnijoj ekonomiji“ Europe. Naime, ova starica, koja je sudjelovala u izgradnji Njemačke, danas si ne može priuštiti neophodna posebna invalidska kolica koja bi joj dala veću mobilnost.

Začudo, o ovakvim slučajevima njemački mediji baš i ne pišu tako često. Teško je zaključiti zašto.