Dotrajala i histerična Angela Merkel: „Sloboda izražavanja ima svoje granice!“ (VIDEO)

Osoba koja je svojedobno s gnušanjem odbacila njemačku zastavu javno govori o tome kako „izražavanje koje vrijeđa dostojanstvo drugih“ predstavlja „govor mržnje.“

Etnomazohizam je već dugo vremena u modi među Europljanima, a osobito Nijemcima koje se i dalje službeno tereti za navodne zločine upitne vjerodostojnosti, premda današnje generacije u njima nisu niti sudjelovale. Po toj liniji već odavno oronula i dotrajala kancelarka nastavila je tiraniju kulturološkog marksizma uz privatiziranu definiciju „slobode izražavanja“.

Govoreći pred njemačkim parlamentom, jedna od glavnih kreatorica etničkog čišćenja i kolonizacije Europe, izjavila je: „Imamo slobodu izražavanja.

Za sve one koji tvrde da više ne mogu izraziti svoje mišljenje, kažem im: Ako iskažete izgovoreno mišljenje, morate živjeti s činjenicom da će vam se suprotstaviti. Izražavanje mišljenja ne dolazi bez posljedica!,“ upozorila uz gromoglasni aplauz ostalih etnomazohističkih zastupnika.

Ali sloboda izražavanja ima svoje granice. Te granice započinju širenjem mržnje. One započinju kada se krši dostojanstvo drugih naroda,“ rekla je histerična Merkel.

Ovaj dom će se suprotstaviti ekstremnom govoru. Inače naše društvo više neće biti slobodno kakvo je bilo,“ zaključila je Merkel, očito nesvjesna kontradiktornosti vlastite izjave.

„Sloboda govora“ i „sloboda mišljenja“ izmišljeni su pojmovi propagandista iluzije zvane „liberalna demokracija“. Ideologija zasnovana na običnoj utopiji u praksi se pokazala kao najobičnija i najodvratnija prijevara za zaluđivanje masa, identična komunizmu.

U stvarnosti ovakvi pojmovi tek označavaju morbidne floskule zagovornika etničkog čišćenja Europe i mrzitelja svega europskog, jer se pod tim pojmovima takvi zločini i službeno promoviraju.

„Govor mržnje“ pritom definiraju oni koji u datom trenutku imaju moć određivati što će se svrstati u takvo izražavanje, baš poput monopolista zvanih „fact-checkeri“ koji tobože određuju koje su vijesti istinite, a koje lažne.

Začudo, Merkel se nije obrušila na Gregora Gysija, židovskog predstavnika komunističke stranke Die Linke, koji je prije par godina slavio izumiranje Nijemaca koje je kolektivno proglasio „nacistima“.

Štoviše, sama Merkel svojedobno je tijekom proslave pobjede na parlamentarnim izborima s gnušanjem na licu odbacila njemačku zastavu, kao da je u pitanju nešto prema čemu gaji najdublju mržnju.