Ebba Åkerlund – još jedna žrtva masovne imigracije o kojoj nitko nije želio govoriti


UPOZORENJE: Članak sadrži fotografije uznemirujućeg sadržaja!


Ebba Åkerlund ime je dražesne gluhonijeme 11-godišnje djevojčice koja je jedna od četiri smrtno stradale osobe u nedavnom terorističkom napadu u Stockholmu. Njeno ime niste mogli čuti na našim prostorima, a niti svjetski mediji nisu pretjerano pisali o njoj. Dakako, Ebba nije prva dječja žrtva terorističkih napada, ali od ovakvog gnusnog ubojstva netko bi očekivao veću medijsku pažnju, zar ne?

Malena Ebba nije bježala iz „ratom pogođenih područja“, ali je tragično izgubila život u naletu kamiona kojeg je vozio islamistički terorist i koji je u Švedsku ušao kao ilegalni imigrant – zahvaljujući pozivima europskih vlastodržaca i brojnih „humanitarnih“ organizacija – ali je tamo i ostao nakon što ga „humane“ švedske vlasti nisu deportirale slijedom odbijenog zahtjeva za azil.

Švedski mediji su prvi ignorirali malu Ebbu u svojim vijestima, barem kad je u pitanju njeno raskomadano tijelo. Kao navodni razlog ponovila se uobičajena floskula: „to je iz poštovanja prema njenim roditeljima“ ili „korištenje ovakvih fotografija u propagandne svrhe je gnusan čin“.  Fotografije njenog tijela vjerojatno bi povrijedile osjećaje tako nježnog i osjetljivog društva i narušile idiličnu sliku modernog raja na zemlji.

Sjećate li se kako su pred gotovo dvije godine sve svjetske naslovnice brujale o smrti malog Aylana Kurdija, koji je postao simbol patnje „izbjeglica“ s Bliskog istoka? Fotografije beživotnog tijela tjednima su zasipale sve portale i društvene mreže. Mali Aylan, čini se, ipak nije tada imao sreće te njegovi roditelji nisu zaslužili isto takvo „poštovanje.“ Slično je prošao i mali dječak, koji je musav od krvi i prašine sjedio na stolcu sirijske ambulante, a čije ime je ostalo nepoznato, ali se slika svakako urezala mnogima u pamćenje. Očekivano je za zaključiti da su ove žrtve podmuklo iskorištene radi potreba nemilosrdne propagande. Korištenjem Ebbine slike postigao bi se suprotan učinak, zar ne?

Međutim, nisu li ovim činom svi mediji ukazali po tko zna koji put na svoju iznimnu dvoličnost i licemjerje? Nije li Ebba gubitkom svog života na jedan tako gnusan način zaslužila barem jednaku medijsku pažnju? Međutim, problemčić je u tome što je ona direktna žrtva – nekontrolirane masovne imigracije. Njen ubojica je imigrant koji je ilegalno bio u zemlji, a ona na njegovom putu uništenja utopije.

Tijelo Ebbe Åkerlund nakon terorističkog napada.

Da stvari budu još zanimljivije, jedan medij kao što je BBC, na svojim stranicama posvetio je članak – psu – koji je također stradao u napadu. O malenoj Ebbi nije bilo ni riječi, u što se svi mogu uvjeriti pretragom portala. Čak je i tragedija jednog psa izgleda veća i značajnija od života malene djevojčice.

Pas je završio identičnom tragedijom.

Dakako, da niti jedna smrt, niti malog Aylana, niti drugih žrtava terora, kao niti pogibija psa koji je pregažen u napadu, nisu beznačajni. Svi oni su žrtve krive politike svjetskih, a ponajviše europskih vlastodržaca kojima je jedini cilj, daje se zaključiti, uništenje europske civilizacije.

Međutim, svakome može biti jasno da se pažnja prema žrtvama očito poklanja na osnovu njihove rasne, nacionalne i vjerske pripadnosti – osobinama koje masovni mediji ili negiraju ili žestoko osuđuju.

Mala Ebba tako će kao i tisuće drugih žrtava biti ubrzo zaboravljena i stavljena po strani, spomen tih žrtava zasmetao bi užurbanom procesu rušenja Europe.

Autor: Tribun