Ekoseksualnost – spolno općenje s drvećem i masturbacija pod vodopadima

Čini se da nema kraja novim definicijama seksualnosti. Niz od već nekih osamdesetak varijacija upotpunjen je još jednom inovacijom – „ekoseksualcima“.

Više od 100.000 ljudi diljem svijeta deklarira se kao „ekoseksualci“.

Amanda Morgan, jedna od predstavnica ove nove grupacije, opisuje ekoseksualnost kroz čitav spektar aktivnosti i preferencija.

Na jednoj strani se nalaze osobe koje koriste ekološke i održive seksualne proizvode, ili koji uživaju u nudizmu. S druge strane se nalaze „osobe koje se uživaju valjati u blatu i doživljavaju orgazam prekriveni humusom“. „Tu su i osobe koje spolno opće sa stablima, ili masturbiraju ispod vodopada“, dodaje Morgan. Tu su i nezaobilazna „vjenčanja“ sa Zemljom, Mjesecom i drugih prirodnim entitetima.

Trailer Goodbye Gauley Mtn: An Ecosexual Love Story from Elizabeth Stephens on Vimeo.

Termin je nastao unazad nekih petnaestak godina, a populariziran je od 2008. godine nadalje od strane umjetničkog para Annie Sprinkle i Elizabeth Stephens.

Zemlja je naša ljubavnica. Mi smo ludo i strastveno zaljubljeni u Zemlju, i svakodnevno smo zahvalni zbog našeg odnosa. Kako bismo stvorili uzajamnu i održivu vezu sa Zemljom, surađujemo s prirodom. Tretiramo Zemlju sa dobrotom, poštovanjem i ljubavlju“, stoji u objavi njihovog programa.

Mi vodimo ljubav sa Zemljom. Mi smo akvafili, terafili, pirofili i aerofili. Mi besramno grlimo drveće, masiramo zemlju sa svojim stopalima i erotski pričamo s biljkama. Mi se kupamo goli, štujemo sunce i zvijezde. Mi ljubimo stijene, zadovoljavamo se vodopadima. Vodimo ljubav sa Zemljom kroz naša osjetila. Slavimo svoje E-točke. Mi smo vrlo prljavi.

Iako Sprinkle i Stephens opisuju ekoseksualnost kao novi i zaseban oblik seksualnosti, par priznaje da je inspiracija za vjenčanja s prirodom bio njihov aktivizam za istospolne brakove.

Izvor: Breitbart