Eminem je „strašno ljut“ jer Trump ne obraća pažnju na njega

Sjećate se Eminema? U nadi da bi ponovno mogao postati popularan među novim generacijama, taj poznati reper prošlog mjeseca je izveo svoju freestyle žalopojku u kojoj napada američkog predsjednika i sve koji su glasali za njega.

I dok su mainstream mediji i takozvana glazbena scena oduševljeno prihvatili tu njegovu ideju, čak ju i razglasili na sva zvona, izostalo je nešto što je Marshall Bruce Mathers III., iliti Eminem, priželjkivao. A to je reakcija Donalda Trumpa na njegov recital.

[do_widget id=text-53]

Naime, Trump je poznat po tome da nikome ne ostane dužan na verbalne napade, no očito Donald smatra da Eminem doista više nije cool kao nekada, te je ignorirao njegove poruke.

To je pak strašno razljutilo Eminema, koji je izjavio da je „strašno ljut“. „Ne mogu podnijeti tog seronju. Osjećam kao da ne obraća pažnju na mene. Očekivao sam da će reći nešto, ali iz nekog razloga, nije rekao ništa.

Doista, strašno je to kad shvatiš da su nekad klinci pjevušili tvoje pjesme, a danas si dedek za kojeg ni predsjednika SAD-a nije briga.