EU objavila propagandni pro-imigracijski video na dan terorističkih napada (Video)

© EuroparlTV

Europski parlament odlučio je po tko zna koji put propagirati i reklamirati masovnu imigraciju kao prijeku „potrebu“ Europe. Razlog je, navodi propagandni spot, „potreba za održavanjem našeg sustava socijalne skrbi.

Video je objavljen na službenom Twitter profilu, a u njemu se pojavljuju isključivo liberalni i socijalistički članovi, bolje rečeno članice Europskog parlamenta, koje uobičajenim rječnikom posve iznenađujuće zaključuju da imigranti  dolaze iz „posve drugačije kulture“, ali da je odgovornost Europljana da se pobrinu za „stvaranje atmosfere integracije.

Doista, u kratkom filmu je prikazano čak (!) troje „uspješnih“ imigranata, koji kroz svoj rad navodno doprinose europskom napretku. Jedan od njih je fotograf, drugi je automehaničar, a jedina žena među njima nepoznatog je zanimanja.

Međutim, čini se kako u kratkom filmu nešto nedostaje, a radi se o nekoliko milijuna onih koji su, ironično, spojeni upravo na taj isti sustav socijalne skrbi, a koji nemaju želju učiti, niti imaju želju biti robovska snaga profiterskog robovlasničkog sustava.

Zanimljiva je i činjenica da je video objavljen u nekako nezgodnom trenutku, kada je Europu po tko zna koji put „šokiralo“ terorističko divljanje u Barceloni i u Turkuu, gdje je svoje živote izgubilo 16 Europljana različitih nacija, među kojima je najmlađa žrtva imala samo tri godine.

Djevojčica stara samo tri godine jedna je od žrtava pokolja u Barceloni. | © Twitter

Unatoč gotovo svakodnevnim primjerima očitih zloporaba sustava kojeg su stvorile liberalne i socijalističke snage Europe, isti ovi tvorci čini se nisu u stanju shvatiti da njihova kreacija djeluje tek kao obična sprdačina koju svi ismijavaju, a sada konačno i žestoko napadaju, zbog katastrofalnih posljedica.

Takozvana „borba protiv terorizma“, koje su puna usta onih koji su taj teror stvorili ili u najmanju ruku donijeli u Europu, ponovno je pokazala onu istu impotentnost kakvu smo vidjeli već nebrojeno puta posljednjih godina. Ta impotentnost odlikuje se brojkama od preko 350 mrtvih i više od 1700 ranjenih u terorističkim napadima od 2014., a koje su počinili gotovo isključivo imigranti – osobe bez identiteta koje su „sigurnosne“ službe bez ikakve adekvatne provjere pustile u Europu pod krinkom silom nametnute „humanosti“ i „tolerancije“.

Strah od prozivanja „rasistima“ ponovno je rezultirao mrtvima i spoznajom da su sigurnosne službe nesposobne i nekompetentne suzbiti napade iako uvijek tvrde kako su napadače imale na svojim popisima potencijalno opasnih osoba.

Sprdačina od sustava tako neometano nastavlja djelovati, a mi pritom nažalost moramo kao sudionici svjedočiti novim žrtvama te se pretvarati kako smo iznova „šokirani“.


Widget not in any sidebars

Autor: Tribun