Početkom ovog mjeseca feministica „Charlie Danger“, koja na YouTube kanalu „Les revues du monde“ ima oko 587.000 pretplatnika, pozvana je u Toulouse u Francuskoj na predavanje gdje je govorila o razlikama među ženama i njihovom nagonu da se uspoređuju sa drugim ženama. Pritom je tvrdila kako je žensko pravo da hodaju golih poprsja tamo gdje i muškarci. Ipak, reakcije nekih su bile tipični šamar za feminističku degradaciju žena.

„Charlie Danger“ tijekom predavanja izjavila je da žene, ako to žele, imaju jednako pravo kao i muškarci hodati naokolo s golih poprsja na mjestima gdje i muškarci hodaju u takvom izdanju, kao primjerice na plaži ili dok se kupuju na odmoru, prenosi The Brussels Times. Začudo, dotičnoj nije palo na um, da neke žene to već neometano čine i da im to apsolutno nitko ne brani.

Iako je nakon svog govora dobila gromoglasne aplauze, reakcije na YouTubeu i Twitteru bile su manje pozitivne. Osim što je čak primila je nekoliko prijetnji smrću, jedan komentator rekao je da joj preporučuje da prošeta općinom Molenbeek u Bruxellesu s obnaženimm grudima kako bi bila silovana.

Savjetujem vam da u Molenbeeku održite prvi ples obnaženih grudi, tamo ćete također imati priliku biti prvi grupno silovani pred ostalim vašim plesačima koji će pobjeći! Ah, feminizam 2.0, kakva kognitivna disonanca! Prekasno je, islamski ljevičari pucali su si u vlastito stopalo i vi ništa nećete promijeniti, to će vas naučiti da ste izabrali pogrešnu metu. P.S. smijem se jer… sam pobijedio… ja sam bijeli muškarac, hetero, preko 35 godina,“ iznio je činjenice jedan od komentatora.