Nakon što su osnivačice anti-bjelačkog rasističkog pokreta Black Lives Matter otvoreno priznale da su im uzori crnački teroristi i da se smatraju „obučenim marksistima“, otkriveno je i da financiranje ove gnusne organizacije provodi skupina u čijem odboru sjedi osuđena teroristica židovskog porijekla, javlja Washington Examiner.

Skupina nosi ime Thousand Currents, a bavi se upravljanjem donacija BLM-u. U njenom odboru sjedi i Susan Rosenberg, osuđena teroristica koja je, između ostalog, osumnjičena da je pomogla ubojici policajca Assati Shakur u bijegu iz zatvora. Shakur je ista crnačka teroristica koju je Alicia Garza, koja sebe također smatra Židovkom, navela kao svoj uzor.

Rosenberg je donedavno bila navedena na popisu članova odbora organizacije Thousand Currents, prije nego li je popis uklonjen. Prvotni popis je ipak uspješno sačuvan.

Rosenberg je bila članica marksističke ekstremne militantne skupine pod nazivom May 19th Communist Organization, koja je bila povezana s terorističkom skupinom Weather Underground i drugim marksističkim organizacijama.

Ona je osuđena na 58 godina zatvora zbog optužbi za upotrebu oružja i eksploziva u terorističkim zločinima. Zahvaljujući pomilovanju predsjednika Billa Clintona u siječnju 2001., Rosenberg je odslužila samo 16 godina zatvora.

Kao aktivna članica terorističke skupine, Rosenberg je djelovala 1960-ih i 1970-ih te je uz Assatu Shakur dospjela među najtraženije teroriste na popisu FBI-ja. Uhićena je 1984. dok je iz svog automobila prebacivala nekoliko stotina kila eksploziva i oružja u skladište u New Jerseyu.

Vjeruje se da je Rosenberg pomogla i u bijegu Assate Shakur iz zatvora, koja se nalazi na Kubi i još uvijek je jedna od najtraženijih teroristica s popisa FBI-ja.

Suosnivačica BLM-a Toronto bijelce nazvala „genetskim defektom“ tvrdeći da ih se može „istrijebiti“

Rosenberg je 2011. objavila autobiografiju u kojoj je opisala svoje aktivnosti. Od objavljivanja knjige djelovala je kao direktorica za komunikacije pri židovskoj organizaciji American Jewish World Service.

BLM djeluje pod krovnom organizacijom Black Lives Matter Global Network Foundation, koja se financira preko Thousand Currents organizacije koja je 2019. imala 6.4 milijuna dolara imovine, što je utvrđeno revizijom. Od toga je 3.3 milijuna imovine BLM-a.

Do 30. lipnja 2019., Thousand Currents je BLM-u prenijela 1.8 milijuna dolara donacija.

BLM je u međuvremenu nakon smrti Georgea Floyda prikupio velike količine novca, hvaleći se AP-u da je dobila 1.1 milijun pojedinačnih donacija od sredine lipnja, pri čemu je svaka donacija iznosila oko 33 dolara. To jasno znači da je primila preko 33 milijuna dolara u manje od mjesec dana.


Židovi podržali BLM, oni uzvratili sa „Sloboda Palestini“, pa ih napala židovska organizacija