Forever Living Products osnovan je 1978. godine kao san za čiju je realizaciju bio potreban izniman rad. Osmišljen je kako bi pomogao svakome tko želi bolju budućnost koju će postići samostalno- svojim radom.

Želite li bolje zdravlje?
Želite bolje imovinsko stanje?
Želite sigurnu budućnost?
Forever je tu za vas.

Nakon više od 40 godina, tvrtka Forever Living Products prisutna je u više od 160 zemalja. Proizvođači smo velikog broja ekskluzivnih proizvoda kojima osnovu čini jedan od najboljih darova prirode – aloe vera. Naša poslovna politika pruža priliku osobama kao što ste vi da svoja iskustva s našim proizvodima podijelite s drugima.

Milijuni ljudi uživaju u ispunjenijem, zdravijem i imućnijem život.

Gospođa Sonja završila je Ekonomski fakultet i nakon završetka faksa posao je našla u banci, ali ne kao ekonomistica nego u računskom centru.

Bilo joj je jako zanimljivo učiti nešto novo, ali nakon nekog vremena postala je nezadovoljna i nije mogla zamisliti da će njezin cijeli život biti rad od 7 – 15 sa 2 tjedna godišnjeg odmora.

U tom trenutku sa suprugom Zlatkom započinje svoj put kao privatni poduzetnik, misleći da će imati više vremena i više novaca, međutim nakon 10 godina mučenja u privatnim poduzetničkim vodama odlučili su zatvoriti i okrenuti novu stranicu u svom životu koja vodi u nepoznato.
Imali su hrabrosti i snage zakoračiti kroz njih.
I od tada, a prošlo je punih 23 godine, nikada se nisu osjećali tako sigurno, tako slobodno i tako cijenjeno.
I tu je nastupio  njihov kraj traženja savršenog posla.

Nikada se nemojte bojati nečega novog i nepoznatog. Možda je baš to ono što čekate i tražite cijeli život!

Ukoliko Vas je zaintigrirala naša poslovna priča i prepoznajete se u istoj pridružite se našem timu i uljepšajte si život i nek Vam posao postane zadovoljstvo.

Kontakt osoba:
Sonja Jurović

📞0916032691

Sponzorirani članak