David Suissa, glavni urednik i izdavač Tribe Media grupe te lista Jewish Journal, priznao je u nedavnom autorskom komentaru kako Židovi kao etnička skupina kreiraju profit na antisemitizmu.

Etnička skupina, koja je diljem svijeta svoj endemski status osigurala egocentričnim kreiranjem zakona pomoću moralnih ucjena i podmićivanja, naširoko je prezentirana u medijima kao vječitom žrtvom progona i prijetnji, dok su svi drugi navodno imuni na takve situacije.

Narcisoidnost, supremacizam, podmuklost, rasizam, moralno ucjenjivanje, monetarna podmuklost, tek su neki od epiteta koji se pripisuju „samoodabranom“ narodu. Kada na to ukažete kao nežidov, tada ste etiketirani kao „antisemit“ s „iracionalnim stereotipnim“ stavovima o Židovima. Kada te stereotipe potvrde sami Židovi, čime biste to nazvali?

Suissa u svom članku tako ističe:

Dopustite mi da napravim profesionalno priznanje – antisemitizam je u židovskom svijetu poput novca u banci. Htjeli mi to priznati ili ne, kada stvorimo veliku mržnju prema Židovima, to povećava čitanost i prikupljanje sredstava. To je zato što se strah prodaje, a mrzitelji to znaju. Očekuju od nas da reklamiramo svoj strah i svaki put kad to učinimo, oni pobjeđuju.

Potpuno pogrešno, Suissa tvrdi kako su Židovi navodno mete mržnje jer su – uspješni – pri čemu je razina antisemitizma „mjera židovskog uspjeha“ i njihove „snage.


Židovska organizacija zaprijetila Islandu medijskim ocrnjivanjem i uništenjem turizma ako usvoji zabranu obrezivanja


Suissa dalje navodi:

Znam da nije pristojno govoriti o ‘židovskom uspjehu’. Kao Židovi, kroz dugogodišnju povijest progona naučili smo da je mnogo sigurnije šutjeti o stvarima poput ‘židovskog uspjeha’ ili, još više, ‘židovske moći’.

Kao rezultat toga, prihvaćamo svaku priliku da svijetu kažemo: ‘Vidite, stvari nisu tako dobre za nas! Nismo tako moćni!’ Možda smo shvatili da ćemo, ako šutimo o svom uspjehu i ako budemo glasni o svojoj žrtvi, steći neku simpatiju da uravnotežimo zavist.

Bijes nakon svakog antisemitskog incidenta, tvrdi Suissa, samo potiče „mrzitelje Židova“ da učine više od toga, kako bi se tobože „hranili strahom Židova“, što je tipično bijedni pokušaj da se kritičare nepravednih židovskih zlodjela okarakterizira kao nehumane iracionalne bolesnike.

Prema Suissinim riječima:

Židovi bi trebali zasjati, jer su blagoslovljeni drevnom tradicijom koja njeguje dušu i obogaćuje život; jer su dio jedne od najvećih priča ikad ispričanih; jer su posvećeni popravljanju svijeta. Židovi, drugim riječima, trebaju biti nadahnuti onim za što smo, a ne onim protiv čega smo.

U svakom slučaju, branimo se. Hajde da usko surađujemo s provedbom zakona, istaknimo retoriku mržnje i koristimo sudove za kažnjavanje počinitelja.

Ali, nemojmo pokazivati strah. Na kraju, najpametniji način borbe protiv mržnje je pokazati im da je njihova mržnja beskoristan čin koji nas neće ni uplašiti, niti njih učiniti poznatim.

Svjedoci smo da sve židovske organizacije financirane milijunima eura i dolara svake godine siju putem medija epske verbalne proljeve o svojoj tobožnjoj ugroženosti; o zločinu kojeg nitko ne smije dovesti u pitanje pod prijetnjom zatvora; o moralnim ucjenama baziranim na povijesti u kojoj današnji narodi nisu sudjelovali; o nužnosti transformacije europskih zemalja, dok se u Izraelu vrši potlačivanje Palestinaca i ostalih.

Stvari su s antisemitizmom otišle toliko daleko da su i sami Židovi počeli širiti paniku šaljući vlastitim sunarodnjacima lažne prijetnje. Primjer toga je Michael Kadar, koji je poslao 2.000 prijetnji židovskim institucijama, pored još niza drugih.


Židov koji je poslao 2000 bombaških prijetnji židovskim organizacijama, aviokompanijama i školama, proglašen krivim


Antisemitizam je bio i ostao reakcija na židovski supremacizam; reakcija na kojoj „odabrani“ narod očigledno spremno zarađuje upravo zahvaljujući gore spomenutoj nepravdi.


Izraelski dužnosnik priznao etničko čišćenje Gaze i slanje Palestinaca u Europu