Najveći humanisti, filantropi i klimatski eksperti iz svijeta poslovanja, financija, politike, zabave i europske kraljevske svite, spustit će se sa 114 mlaznih aviona na sicilijansku obalu, na zabavu milijardera koja je nazvana Google Summer Camp. Tamo će razgovarati o epohalnoj prijevari u ime čovječanstva.

Googleovi suosnivači Larry Page i Sergey Brin pozvali su pravu malu „društvenu kremu“ – uključujući bivšeg predsjednika Amerike Baracka Obamu, princa Harryja, Leonarda DiCaprija i Katy Perry (da nabrojimo nekoliko) – na godišnje luksuzno okupljanje i debatu o „klimatskim promjenama“, javlja New York Post, pri čemu je svaki od njih zadužen da pomogne ostatku čovječanstva u pronalaženju načina za borbu protiv „klimatskih promjena.“

Poznato supertajno odmaralište Verdura ugošćuje elitu klimatskih pseudo-histeričara, a ovogodišnji trodnevni ljetni kamp tehnološkog giganta koštao je oko 20 milijuna dolara, tvrde izvori.

Mnogi gosti, uključujući Obamu i DiCaprija – koji ima vlastitu zakladu za „klimatske promjene“ – opisali su „globalno zagrijavanje“ kao najveću prijetnju budućim generacijama.

Pored niza jedrilica, koje u svom članku spominje Bloomberg, prema pisanju portala Giornale di Sicilia, očekuje se da će se elitni sudionici pojaviti s čak 114 privatnih aviona, od kojih je 40 stiglo do nedjelje.

NYP je otkrio da 114 letova kojima će elitni klimatski pseudo-histeričari iz Los Angelesa letjeti do Palerma u Italiji, u zrak ispustiti oko 100.000 kilograma CO2.

Letjeti na debate o „klimatskim promjenama“ nije ništa novo za globalne elite.

Najmanje 1.500 privatnih mlažnjaka sletjelo je u Davosu i obližnjim zračnim lukama u Švicarskoj u siječnju ove godine, dok se međunarodna financijska i politička „elita“ okupila na godišnjem razgovoru o globalnim klimatskim izazovima.