Globalna elita doletjela s 400 privatnih zrakoplova na klimatsku konferenciju

Foto: Gehad Hamdy

Deseci tisuća pripadnika globalne elite koji su došli u ljetovalište Sharm El Sheikh na Crvenom moru na UN COP27 klimatsku konferenciju, letjelo je s oko 400 privatnih zrakoplova koji su sletjeli u egipatski grad. Summit o klimatskim promjenama COP27, na udaru je optužbi za elitizam i dvostruke standarde.

To je dodatno potvrđeno u petak, kada je novinska agencija Agence France-Presse (AFP) izvijestila da je više od 400 privatnih zrakoplova sletjelo u egipatski obalni grad u proteklih nekoliko dana dok se konferencija održava.

Govoreći pod uvjetom anonimnosti za novinsku agenciju, izvor blizak lokalnim zrakoplovnim vlastima rekao je: “Više od 400 privatnih zrakoplova sletjelo je u posljednjih nekoliko dana u Egipat.”

“Održan je sastanak prije COP27, a dužnosnici su očekivali te zrakoplove i napravili neke aranžmane u zračnoj luci Sharm el-Sheikh da dočekaju te zrakoplove.”

Licemjerje globalističkih elita nije neuobičajeno, sa sličnim brojem privatnih zrakoplova koji su letjeli na prošlogodišnjoj konferenciji COP26 u Glasgowu, a čak su i tadašnji princ Charles i Boris Johnson odlučili letjeti privatno unatoč tome što žive u istoj zemlji, sa željeznicom dostupnih mreža.

Oko 33.000 ljudi registriralo se za sudjelovanje na sastanku u Egiptu.