Glup i gluplji: Bjegunac postavio sliku sa policijske tražilice za profilnu sliku na Facebook-u

1472841773729

Policijska uprava u gradu Stuart, na Floridi, objavila je: „Ako ste bjegunac kojeg traži policija, vjerojatno nije pametna ideja koristiti svoje slike sa policijske tražilice za profilnu sliku na Facebooku.“

Policija je tražila Macka Yearwooda zbog optužbe za fizički napad. Pomislili su da bi bilo pametno potražiti ga na Facebooku da vide kakve informacije o njemu mogu naći. I što su tamo našli? Sliku Yearwooda sa tražilice druge policijske postaje, Citrus County.

Policajcima nije bilo jasno radi čega e Yearwood postavio poster tražilice za svoju profilnu sliku. No bilo kako bilo, zbog te slike policija je odlučila posjetiti kuću njegovog brata, gdje su imali dojavu da se nalazi. Tamo su i našli Yearwooda, te ga uhitili.

Prilikom uhićenja, zamolio je policajce da obuče traperice koje su se nalazile na podu pored njega. Da bi stvar postala još gora po Yearwooda, u džepovima tih traperica se nalazio paketić marihuane, na kojeg je Yearwood očito zaboravio, tako da je priveden i zbog posjedovanja droge.

Izvor: CNET