Goli restoran – ručajte kao od majke rođeni

Bunyadi-a-newly-opened-eatery-with-the-natural-dining-experience-in-London-indialivetoday

U Londonu se otvorio prvi restoran u kojem možete ručati potpuno goli, oslobođeni svih ograničenja modernog društva. Nema telefona, električne rasvjete niti naravno odjeće.

Navodno je restoran postao pravi hit. Sa svojih 42 sjedeća mjesta već ima gotovo 44.000 gostiju na listi čekanja, a otvoren je tek četiri mjeseca. Prvi gosti bili su naprosto oduševljeni hranom, ambijentom i slobodom u kojoj su mogli uživati.

Gosti imaju samo riječi hvale: „Čista sloboda, odlično osoblje i atmosfera, izvanredna hrana. Tko god bude išao, neće to zaboraviti. Osjećala sam se opušteno, udobno, slobodno,…. jednostavno funkcionira!

Najprije uđete u koktel bar, nakon pića pozovu vas u prostor restorana gdje se nalaze separei odvojeni bambusovim zavjesama, dovoljno prozirnim da stimuliraju vaš um, a opet pružaju dovoljno privatnosti za vlastitim stolom. Hrana je također odlična, totalno preporučan svakome tko želi iskusiti ovaj poseban doživljaj“.

Restoran također ima i prostor u kojem mogu ručati oni malo sramežljiviji. Golotinja se potiče, ali nije obavezna.

Vlasnici restorana imaju svoje objašnjenje kako su došli do ove ideje. „Smatramo da ljudi trebaju imati priliku uživati i iskusiti izlazak oslobođen od tereta suvremenog života; bez kemikalija, bez umjetnih boja, bez struje, telefona, pa čak i bez odjeće ako to žele. Ideja je da dožive istinsko oslobođenje. Jako smo se trudili kako bi dizajnirali prostor u kojem je sve golo. S druge strane separei razdvojeni bambusovim zavjesama i svijeće su prostoru dali dovoljnu dozu diskrecije i intime. Savršena kombinacija.

Izvor: Mirror