Ono što su svi neovisni promatrači i razumni ljudi koji misle svojom glavom od početka sumnjali, sada je dokazano: iza navodno spontanog pokreta za spas klime Friday for Future i čelnice tog pokreta, švedske tinejdžerice Grete Thunberg stoji globalistička elita. O tome je nedavno izvjestio portal kritičnog i neovisnog njemačkog desno-konzervativnog političkog magazina Tichys Einblick.

Naravno da je svakom razumnom čovjeku od početka bilo jasno, da jedna tinjedžerica, kao i mnogi školarci i djeca u Švedskoj, Njemačkoj i drugim državama EU sa svojim prosvjedima za spas klime od navodnog zatopljenja Zemlje, ne mogu preko noći smisliti takav aktivistički pokret i ne mogu biti neovisni. Najbolji i najjasniji pokazatelj za to, bila je upadljivo ogromna podrška mainstream medija za djevojčicu sa pletenicama i glupave prosvjede balavaca, koji su zapravo za mnoge od njih bili ništa drugo, do odlična prilika da se nekažnjeno izbjegava školska nastava. Mnogi učenici o klimi i svemu tome nemaju nikakvog pojma, niti ih to intersesira, već su se rado priključivali tim prosvjedima,  samo zato da cijeli taj dan ne moraju biti na nastavi.

[do_widget id=text-53]

Mi smo pokret mladih ljudi, koji iz vlastitih interesa sprovode i šire akciju Fridays for Future u Njemačkoj“ – tako su sami sebe reklamirali njemački aktivisti pokreta Fridays for Future i stalno pokušavali javnost uvjeriti da je njihov pokret potpuno neovistan i spontan i da nije povezan ni sa kakvom drugom organizacijom. Međutim, to je sve bila neuvjerljiva laž za javnost.

Jer iza pokreta Friday for Future,  stoji globalistička organizacija elite: Plant-for-the-Planet Foundation. A cijela ideja prosvjeda, odnosno učeničkih štrajkova za spas klime, nastala je još 2015. godine prilikom održavanja manifestacije „Global Youth Summit“, koju je organizirala zaklada „Plant-for-the-Planet Foundation“.

Novinari portala Tichys Einblick otkrili su da žiro račun pokreta Fridays for Future, namjenjen za donacije, ustvari pripada zakladi „Plant-for-the-Planet Foundation“ i da je pokret vezan za ovu zakladu. Sve donacije uplaćene za „Fridays for Future“ idu zakladi „Plant-for-the-Planet Foundation“. „Fridays for Future“ nema priznat status organizacije za opće dobro i tako za sve one koji doniraju novac, FFF samostalno ne može izdavati potvrdu za oslobađanje od poreza,  jedino ako je vezan za neku drugu organizaciju koja ima takav status.

A organizacija, odnosno zaklada „Plant-for-the-Planet Foundation“  ima takav staus organizacije za opće dobro.  Zato žiro račun FFF-a za donacije, pripada Zakladi Plant-for-the-Planet Foundation i zato ima broj 2002000200, koje je lako zapamtiti. Takvi žiro računi, čiji se broj lako pamti, dodjeljuju se samo velikim organizacijama i zakladama za donacije, i takav žiro račun, se ne dodjeljuje privatnim osobama,  a posebno ne nekakvim školarcima.

Tko stoji iza Grete Thunberg, predvodnice klimatskih histeričara?

Dakle, novac iz donacija ide na žiro račun zaklade Plant-for-the-Planet Foundation. Po zakonu, svaka takva organizacija, odnosno zaklada, koja dobiva novce od donacija, te novce mora koristiti u vlastite dobrotvorne svrhe, ili ih proslijediti na neku drugu organizaciju, koja također ima status općeg dobra. I takva organizacija te novce ne smije dodjeljivati privatnim osobama i aktvističkim skupinama, čak i kada ovi sprovode projekte, koji služe svrsi takve organizacije za opće dobro.

To znači da je Fridays for future u stvari samo projekt  u okviru statuta i programa zaklade Plant-for-the-Planet. To znači, prema zakonu, zaklada Plant-for-the-Planet od doniranog novca, koji je za pokret Friday for Future stigao na njen žiro račun, taj novac mora koristiti za sprovođenje skupova i aktivističkih akcija pokreta Friday for Future. Jer zaklada Plant-for-the-Planet ne smije biti samo, tako reći, čuvar blagajne za Friday for Future  koji  za pokret FFF samo izdaje potvrde za oslobađanje donacija od poreza.

Predsjednik glavnog odbora zaklade Plant-for-the-Planet je njemački globalistički klimatski aktivist Frithjof Finkbeiner. Koji je ujedno i predsjednik zaklade Global Marshal Plan Foundation i zaklade Global Contract Foundation, te još i predsjednik glavnog odbora zaklade Desertec Foundation. Sve ove 4 zaklade se bave biznisom raspirivanja straha od navodnih klimatskih promjena. I sada dolazi onaj najzanmljiviji podatak: Frithjof Finkbeiner je dopredsjednik njemačke podružnice Rimskog kluba (Club of Rome). Rimski klub pripada samom vrhu globalističkih organizacija elite; zajedno sa skupinom Bilderberg i Trilateralnom komisijom. I iza Rimskog kluba, kao i iza Bilderberga i Trilaterale, konce vuče obitelj Rockefeller.

Istraživanje srušilo teorije „klimatskih histeričara“ jer CO2 – „ozelenjuje“ Zemlju

Rimski klub se bavi pitanjima eugenike; dakle kako drastično smanjiti svjetsku populaciju, pod krinkom brige za okoliš, klimu i čovječanstvo. Ova organizacija je poznata po svojim „predviđanjima“ u kojima stalno širi scenarije apokalise i katasropfe o navodnoj prenapučenosti Zemlje i štetnosti čovjeka po klimu.

Prije 2 godine, njemačka podružnica Rimskog kluba održala je svoj skup u Berlinu, i na tom skupu su njeni aktivisti izrazili svoje nezadovoljstvo navodnim rastom svjetske populacije (iako je Rimski klub 70-ih godina bio predviđao da će danas na Zemlji živjeti 9 milijardi stanovnika to se nije ostvarilo).

Međutim njima je i ovaj broj svjetske populacije previsok. Pa su oni na tom skupu prije 2 godine, rekli, ne samo da je natalitet u Africi i Aziji previsok, već da im je još uvijek previsok i natalitet u Europi. Iako se u svim europskim državama rađa jako malo djece za Rimski  klub je i to još uvijek previše.

Zato su oni na tom skupu zahtjevali da se sve žene u Europi novčanim premijama potiču na to da rađaju malo ili nikako djece: da  svaka žena koja ne rodi nijedno ili maksimalno samo jedno dijete, dobije premiju od 80.000 eura! Dakle iza svega na kraju stoje globalni eugeničari iz elitnog Rimskog kluba.

Vatikan i nova Bergoglijeva globalistička Katolička crkva podržavaju sve što radi globalistička elita. Tako je Bergoglio prije  nekoliko tjedana primio Gretu Thunberg u audijenciju, a njemački biskup Berlina, Heinrich Koch uoči Uskrsa, podržao pokret Fridays for future i usporedio Gretu Thunberg sa biblijskim prorocima, a njen nastup na prosvjedima, usporedio je sa Isusovim ulaskom u Jeruzalem.

Autor: Bernard K.