Otac predvodnice apokaliptičnog kulta klimatskih histeričara ispričao je kako je Greta postala „eko-ratnica“.

Govoreći za radijski program BBC Radio 4 Today, Svante Thunberg rekao je kako je Greta patila od depresije između tri do četiri godine prije nego li je počela svoje bojkotiranje nastave pod nazivom „Fridays for Future“ 2018. godine, prenosi Sputnik.

Greta i njeni roditelji zajednički su iskazali podršku marksističkim ekstremistima i nasilnicima, dokazujući kome zapravo pripadaju. | Izvor: Twitter

Uslijed depresije, Greta je prestala jesti i govoriti, a sam otac počeo je navodno provoditi više vremena s njom i njenom sestrom.

Gretina sestra Beata (14), također boluje od raznih psihičkih poremećaja, poput Aspergerova sindroma i opsesivno-kompulzivnog poremećaja. Istovremeno, ona je – žestoka feministica!

Svante je naveo kako je Greta svoje roditelje prozvala „velikim licemjerima“ jer nisu ozbiljno shvaćali navodni problem „klimatskih promjena“.


VIDEO: Kako Greta zvuči kad ne čita sa šalabahtera?


Ironično, unatoč silnoj medijskoj eksponiranosti, Greta je tek za manju skupinu postala nekakav eminentni simbol potpuno krivo usmjerene bitke, dok je za većinu i dalje ostala manipulirana žrtva dječjeg zlostavljanja, vođena tek novcem interesnih skupina pojedinaca kao što je financijski kriminalac i društveni manipulator George Soros.

U konačnici, Svante je priznao da je bila „loša ideja“ staviti Gretu na „prvu crtu“ bitke s „klimatskim promjenama“, ali tvrdi da je njegova kćer „nevjerojatno dobro“ podnijela kritike.

Svante je zaključno izjavio kako se nada da će stvari biti „manje intenzivne“ za obitelj Thunberg te da se Greta navodno „stvarno želi“ vratiti u školu.