Harry tvrdi da nije u zabludi i traži da se monarhija ispriča njegovoj supruzi

Foto: Jeremy Selwyn

U razgovoru s Bryony Gordon iz britanskog Daily Telegrapha, princ Harry rekao je da postoji mogućnost pomirenja između njega i njegove supruge te ostatka kraljevske obitelji ako se ispričaju za uvrede prema Meghan i priznaju da Harry “nije bio u zabludi” i nije zamislio dramu u svojoj glavi.

“Kako ja to vidim, spreman sam vam oprostiti za sve što ste učinili, i volio bih da ste stvarno sjeli sa mnom, kako treba, i umjesto da kažete da sam u zabludi i paranoičan, zapravo sjednite i vodite pravi razgovor o ovome, jer ono što bih stvarno želio je malo odgovornosti. I ispriku mojoj supruzi.”

Unatoč prividnoj tvrdnji da “nije u zabludi”, vojvoda od Sussexa nastavio je tvrditi da njegovi memoari i dokumentarna serija ‘Megflix’ u kojoj par javno emitira prljavo rublje nisu bili pokušaj napada na monarhiju, već pokušaj “spašavanja” institucije.

“Ne radi se o pokušaju urušavanja monarhije, radi se o pokušaju da ih spasimo od njih samih. I znam da će me razapeti mnogi ljudi zbog toga što sam to rekao”, rekao je.