„Humanitarna“ organizacija odbija pomoći neizlječivo bolesnoj djeci ako cijela njihova obitelj nije cijepljena

Zaklada Make-a-Wish u SAD-u, objavila je da neće pomagati neizlječivo bolesnoj djeci ukoliko cijela obitelj tog djeteta nije cijepljena protiv Covida-19.

Predsjednik i izvršni direktor Zaklade Make-a-Wish Richard Davis objavio je to u videozapisu prošli tjedan, rekavši: „Svi sudionici wisha, uključujući vaše dijete te braću i sestre, morat će imati dva tjedna razmaka nakon dovršetka primanja jedne doze ili dvije doze cjepiva.“

„Ovo je doslovno novi minimum za čovječanstvo“, primijetio je korisnik Twittera koji je objavio video. „Neizlječivo bolesnoj djeci neće se udovoljiti želja .. iz zaklade ‘poželi želju’… osim ako su … pogađate .. u potpunosti su cijepljena.“

Oblik diskriminacije koji necijepljene tretira kao građane drugog reda već je u tijeku u vidu covid putovnica. Međutim, uskraćivanje potpore teško bolesnoj djeci jer oni i njihova obitelj nisu primili cjepivo posebno je okrutno, sramotno i licemjerno.

Kao prvo, mnoga bolesna djeca mogu imati zdravstvena stanja koja ih sprečavaju u sigurnom uzimanju cjepiva.

Uz to, prema službenim smjernicama CDC-a, djeca mlađa od 12 godina ne bi trebala primati cjepivo. Svjetska zdravstvena organizacija (WHO) također je rekla da je „cjepivo Pfizer / BionTech pogodno za uporabu kod osoba starijih od 12 godina“.

Dakle, Davisova tvrdnja da se organizacija savjetovala s „liječnicima i medicinskim stručnjacima u cijelom Nacionalnom liječničkom savjetodavnom vijeću“ nema nikakvog smisla.