Imigranti razbili ženi glavu i izbacili ju iz autobusa – VIDEO

Na internetu se pojavila snimka incidenta u autobusu u Antwerpenu na kojoj se vidi kako je starija žena očito izbačena iz autobusa nakon tučnjave. Policija istražuje incident.

U snimku dugom minutu, žena s kolicima za kupovinu vidi se u autobusu, uključena u očito žestoku svađu s grupom ljudi. U pozadini se čuje smijeh i plač djeteta dok ženu netko naziva rasistom. Video se zatim prekida i nastavlja sa ženom koja vrišti na tlu ispred autobusa, glave oblivene krvlju i povećim komadom kože koji joj visi sa čela. Drži se za kaput i kolica, a odjeća joj je natopljena krvlju.

Osoba koja je još uvijek u vozilu očito drži lekcije žrtvi. Glas iza kamere kaže: „Izbačena je iz autobusa… Uvrijedila je Marokanca i pogledajte što joj se događa“.

Incident se dogodio u srijedu navečer, kada je 57-godišnja žena putovala autobusom punim putnika iz Antwerpena prema selu u blizini grada. Prava tučnjava se ne vidi na snimci, ali se čini da je rezultat zjapeća rana na ženinoj glavi. Hospitalizirana je s teškom ozljedom, a njeno stanje je i dalje zabrinjavajuće, javljaju lokalni mediji, dodajući da je vozač autobusa bio toliko šokiran incidentom da je zatražio savjetovanje.

Pokrenuta je istraga, a policija Antwerpena proučava video i također traži potpuniju sliku. „To je skraćena verzija onoga što se dogodilo. U takvim incidentima nije odmah jasno tko je što učinio“, rekao je glasnogovornik policije medijima. Najmanje jedan osumnjičenik je identificiran i ispitan, ali do sada nisu uhićeni.