Od osobnog kraha do životne svrhe

Moje ime je Sanja Vicić, energetski sam iscjelitelj, astrolog i autor programa „Svjesno kreiranje“. Pomažem ženama da uspostave energetski balans kako bi živjele svoj puni osobni i životni potencijal.

Na put osobnog razvoja krenula sam u trenucima kad sam „dotakla dno“. U to vrijeme prolazim kroz rastavu braka, ostajem s dvoje male djece bez financijske sigurnosti i s mnogo sudskih sporova. Tragajući za sobom i načinom kako da se ponovno vratim sebi, otkrivam astrologiju i Rekonekciju koje mi pomažu da postignem svoj unutarnji mir koji mi je u to vrijeme bio najpotrebniji, a zatim da ponovno spoznam sebe, svoje potencijale i svoj novi životni put.

Danas sam mentor i vjetar u leđa ženama koje osjećaju da se nalaze na važnoj životnoj prekrenici i koje biraju uzeti život u svoje ruke.

Dosegnule ste onu točku u životu kad se jednostavno osjećate iscrpljeno, bezvoljno, kao da tumarate okolo bez cilja? Želite nešto promijeniti na bolje? Ali mislite kako je prekasno za novi smjer u životu?

Kad je vaš životni put ispunjen trnjem – stresom na poslu, rastavom, gubitkom voljenih osoba, nedostatkom vremena za sebe – teško je napraviti čak i samo jedan korak prema naprijed zbog straha od dodatnih boli.

Mentorski program “Svjesno kreiranje” napravljen je sa željom da svoja otkrića prenesem drugim ženama. Želim da i vi promijenite svoj život na bolje, baš kao što sam to i ja učinila. U sklopu ovog programa učim vas kako upravljati svojom energijom, jer time automatski upravljate svojim životom i krojite svoju sudbinu kako to vi želite.

Radi se o spoju astrologije i Rekonekcije, jedinstvenom na ovim prostorima. Dok vam astrologija pomaže da spoznate sebe, svoje potencijale i ugledate svoj životni put, Rekonekcija će vas vratiti u energetsko stanje balansa kako biste s lakoćom slijedile taj put. Program se bazira na individualnom radu i traje 10 tjedana.

Rezultati programa

Svaka bivša polaznica programa moj je svjedok o promjenama koje on donosi. Ukratko, ono što zbilja želimo, to se i ostvari:

  • stupanje u ljubavnu vezu ili napredak postojeće
  • novi posao na kojem su puno zadovoljnije
  • napredovanje na poslu i veća plaća
  • hrabrost za izlazak iz toksične veze

Ako još uvijek niste sigurne da li je program za vas, pozivam vas da mi se pridružite na besplatnom uvodnom predavanju na kojem ćete moći osjetiti da li je ovo pravi trenutak za kreiranje vašeg novog životnog puta.

Prijava na besplatno uvodno predavanje programa „Svjesno kreiranje“:

Pođimo na vaš novi životni put zajedno!

Kontaktirajte me i odaberite najbolju promjenu u svom životu!