Izraelski dužnosnik priznao etničko čišćenje Gaze i slanje Palestinaca u Europu

Za naivne judeo-kršćanske protivnike imigracije Izrael je i dalje zlatno tele i oličenje „demokracije“ Bliskog istoka.

Izraelski dužnosnik otvoreno je priznao da se vlasti „isključivo židovske države“ bave etničkim čišćenjem Gaze pri čemu nastoje protjerane Palestince poslati u Europu, baš kao što je svojedobno utvrdila Barbara Spectre.

Samo prošle godine, 35.000 Palestinaca protjerano je u europske države, izjavio je neimenovani izraelski visoki dužnosnik za izraelski list Times of Israel.

Izrael aktivno promovira iseljavanje Palestinaca iz Pojasa Gaze, te radi na pronalaženju zemalja koje bi ih željele primiti,“ tvrdi neimenovani dužnosnik.

Pored toga, Izrael je navodno spreman pokriti financijske troškove kako bi „pomogao“ iseliti Palestince iz Gaze dok su vlasti navodno spremne čak im dopustiti da kod iseljavanje koriste izraelsku zračnu luku u blizini Gaze, kako bi letjeli prema svojim novim destinacijama.

Times of Israel navodi kako je „anonimni dužnosnik“ bio dijelom izraelske diplomacije koja je nedavno bila u posjetu Ukrajini, zajedno s premijerom Benjaminom Netanyahuom. Upravo tijekom tog posjeta dotični je dužnosnik istaknuo da je „više od 35.000 žitelja Gaze napustilo Pojas 2018.

Kako je dužnosnik izjavio, utočište za protjerane Palestince ponudile su europske i neke bliskoistočne zemlje. Dodao je i kako već godinu dana po tom pitanju glavnu riječ vodi Vijeće nacionalne sigurnosti, uz Netanyahuov blagoslov.

Vijeće za nacionalnu sigurnost nedavno je razgovaralo s europskim čelnicima, pa čak i zemljama u regiji, pitajući ih jesu li spremni prihvatiti Palestince koji žele napustiti Strip, rekao je. Za sada nijedna zemlja se nije složila da ih apsorbira. Međutim, “neovisnu emigraciju” nastavljaju oni građani koji uspijevaju pronaći zemlje domaćine sami, rekao je dužnosnik.

Dakako, izraelski list nije istaknuo činjenicu da je očiti cilj programa etničko čišćenje Palestine i stvarane „Velikog Izraela“ te posljedično ispunjenje Kalergijevog plana za etničko čišćenje Europe i ostvarenje globalističke vizije „jedne svjetske države“ pod vodstvom Židova, što je danas surova realnost, a ne teorija zavjere.

O tome da nije riječ o zavjeri svjedoče i riječi židovske pro-imigracijske aktivistice Barbare Spectre: