Jednojajčane blizanke udaju se za istog muškarca

Upoznajte jednojajčane blizanke Lucy i Annu DeCinque iz Pertha u Australiji. One vjeruju da su „najviše identične blizanke na svijetu“.

Navodno obje koriste WC u isto vrijeme, zajedno se tuširaju, jedu iste obroke u isto vrijeme. „Ako Anna jede komad kruha, ja moram pojesti komad iste veličine“, kaže Lucy.

Osim prehrambenih navika, one imaju i identične frizure, nose istu odjeću, čak i odlaze na identične plastične operacije. No tu nije kraj.

Lucy i Anna zaručene su za istog muškarca – sretnika po imenu Ben Byrne. Blizanke su Bena upoznale na Facebooku prije pet godina, te su se našle u vezi s njim. S vremenom su odlučile da je krajnje vrijeme da se udaju. No, s obzirom da je poligamija zabranjena u Australiji, sretni trojac odlučio je otputovali u Arizonu, SAD, gdje bi rekli sudbonosno „Da“.

Poligamija je zabranjena i u Arizoni, međutim tamo nema kazne za kršenje tog zakona, tako da im je to prilika za zajedničko vjenčanje. Njihov brak doduše neće biti zakonit, ali njima to ne smeta, bitna je simbolika.

Zajedno smo s njim već pet godina. Želimo se udati za istog muškarca, a njegovo ime je Ben“, izjavile su blizanke u svom youtube videu prilikom objave zaruka.

Izvor: Maxim